Dündar esnafı ziyaret etti

Dündar esnafı ziyaret etti

Yoğun çalışma temposuna rağmen bulduğu her fırsatla halkın arasına karışarak vatandaşlar ve esnafla bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, son olarak Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nde yer alan Gelinlikçiler Çarşısı esnafı ile buluştu. Soğuk hava ve yağan kara aldırış etmeden esnaf ziyaretlerini sürdüren Dündar, çarşı içerisinde yer alan dükkanlara tek tek girerek esnafın beklenti ve önerilerine kulak verdi. Esnafın çarşıda yapılmasını istediği çalışmalar konusunda notlar alan Başkan Dündar, Bursa’nın en eski çarşılarından biri olan Gelinlikçiler Çarşısı’nın hak ettiği değere kavuşması için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Osmangazi’ye ve Bursa’ya vizyon kazandıracak proje ve çalışmalarını Gelinlikçiler Çarşısı esnafına anlatan Dündar, “Daha modern ve yaşanabilir Osmangazi’yi inşa etmek adına çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Amacımız sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek vatandaşlarımıza mutlu ve huzurlu bir yaşam sunmak” diye konuştu.

Gelinlikçiler Çarşısı esnafı kendilerini ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a büyük ilgi gösterdi. Osmangazi ve Bursa için yaptığı çalışmalardan dolayı çarşı esnafı Dündar’a teşekkürlerini sunarken bir de çiçek hediye etti. Dündar, esnaf tarafından kendisine takdim edilen çiçeği çarşıda çalışan bayanlara hediye etti.