Eboue: “galatasaray’ın Gruptan Çikacağina İnaniyorum”

Eboue: “galatasaray’ın Gruptan Çikacağina İnaniyorum”

Galatasaraylı futbolcular Emmanuel Eboue ve Olcan Adın, özel bir organizasyonda, Arsenal taraftar grubu Gunners ile bir araya geldi.
Leicester City - Arsenal karşılaşmasını heyecanlı gözlerle takip eden Galatasaraylı futbolcu Emmanuel Eboue, maç sonu açıklamalarda bulundu.
Sarı-kırmızılı futbolcu Emmanuel Eboue, Puma’nın 2003’ten beri sponsoru olduğunu, bu yüzden bu organizasyonda mutlu olduğunu dile getirerek, “Beşiktaş’ın UEFA Şampiyonlar Lig’inde karşılaştığı Arsenal maçı ile ilgili olarak da, ben Beşiktaş adına çok sevindim. Hem buradaki maçta hem de Londra’daki maçta çok iyi oynadılar. Bu ülkede önemli yetenekler olduğunu gösterdiler. Şansları yardım etseydi Arsenal’i eleyip, Şampiyonlar Lig’inde yollarına devam edebilirlerdi. Ama Avrupa Lig’inde iyi bir performans gerçekleştireceğine eminim” dedi.
“ARSENAL İLE AYNI GRUPTA OLDUĞUMUZ İÇİN MUTLUYUM”
UEFA Şampiyonlar Lig’inde Arsenal’in Galatasaray ile aynı grupta yer almasını da değerlendiren Eboue, “Şampiyonlar Ligi kura çekimini seyrederken Arsenal’in, Galatasaray’ın grubunda yer almasına sevindim. Buraya gelecekleri ve burada oynayacakları için mutlu oldum. Galatasaray’ın Arsenal karşısında başarılı olacağına ve gruptan çıkacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.
“HALA GALATASARAY’IN FUTBOLCUSUYUM”
Eboue, transfer sezonunun son günleri olduğunu vurgulayarak, “Galatasaray ile 1 sene daha sözleşmem var. Hala Galatasaray’ın futbolcusuyum ve burada olmaktan çok mutluyum. Hayatın ne getireceği belli olmaz. Şimdilik Galatasaray’dayım ve burada olmaktan da gayet mutluyum. Ben biraz ketum bir insanım, sessiz bir insanım. Ne olacağını bir tek Allah bilir. Ben şuanda Galatasaray’dayım ve gayet de mutluyum. Galatasaray için 3 sezon oynadım. İyi de oynadığım zamanlar oldu, kötü de. Fakat hayat böyle bir şey. Burada tabii ki şahıslar dışında takım önemli. Ben ve takım arkadaşlarım Galatasaray’ın başarısı için çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.