EDİRNE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI TANRIKULU, "BASIN DERNEKLERİ ÖRGÜTLENEREK BAŞARIYA ULAŞACAKTIR"

EDİRNE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI TANRIKULU, "BASIN DERNEKLERİ ÖRGÜTLENEREK BAŞARIYA ULAŞACAKTIR"

Edirne Belediye Başkan yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, basın derneklerinin örgütlenerek başarıya ulaşacağını söyledi.
Trakya Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Orhan Doğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Zobar, Tamer Yavuz, Hülya Karakuş, Bora Dandinoğlu ve Metin Karakuş Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu’nu makamında ziyaret etti.
Denek Başkanı Orhan Doğan, Tanrıkulu’na bir buket çiçek hediye ederken, Yönetim Kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Başkan Yardımcısı Tanrıkulu, gazeteciliğin çok kutsal bir meslek olduğunu belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tanrıkulu, "Basının gücü ve haber alma özgürlüğü toplumlar için çok önemlidir. Özgür basın varsa, özgür bir toplum vardır. Biz bütün basının dernekler aracılığıyla örgütlenerek başarıya ulaşacaklarını düşünüyorum ve basın emekçisi kardeşlerime gösterdikleri çabaları için teşekkür ediyorum" dedi.
Trakya Gazeteciler Derneği Başkanı Orhan Doğan ise, "Yeni seçilen Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızla ziyaretler gerçekleştiriyoruz, her zaman yanımızda olan Edirne Belediyesine teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da meslektaşlarımıza yardımcı olabilmek için dernek olarak elimizden gelen çabayı göstereceğiz" ifadelerini kaydetti.
Ziyaret sonrasında Trakya Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.