Egemen Bağış'ın Yüce Divan korkusu geçmedi!

Egemen Bağış'ın Yüce Divan korkusu geçmedi!

CHP'li Ali Özgündüz, dört bakanla ilgili yolsuzluk iddialarının peşini bırakmayacaklarını söyledi. Özgündüz, Bağış ile yaptığı bir sohbeti de izleyicilerle paylaştı.

Dört eski bakan için Meclis'te yapılan Yüce Divan oylaması CNN Türk'teki Tarafsız Bölge'de tartışıldı. MHP'li Tuğrul Türkeş, muhalefetin yeterli sayıyı bulması halinde rahatlıkla bu isimleri yeniden Yüce Divan'a gönderebileceğini söyledi. CHP'li Ali Özgündüz ise canlı yayında Egemen Bağış ile olan görüşmesini anlattı. İşte Bağış'ın Özgündüz'e söylediği o sözler;

Türkiye, TBMM Genel Kurulu'nda AK Partili dört eski bakanla ilgili alınan kararı tartışıyor. AK Parti'deki fireler ve genel kuruldaki Yüce Divan görüşmelerinin perde arkasını CNN Türk ekranlarına taşıyan Ahmet Hakan, konuklarıyla alınan kararı değerlendirdi.

MHP'Lİ TÜRKEŞ: SÜREÇ DEVAM EDER

Dört eski bakanla ilgili olarak sürecin istenirse devam ettirilebileceğini söyleyen Tuğrul Türkeş, seçimler sonrası Meclis'te oluşabilecek yeni bir aritmetik sonrası muhalefetin yeterli rakamı bulması halinde, yeniden Yüce Divan'ın gündeme gelebileceğini söyledi.

BAĞIŞ'IN İLGİNÇ SÖZLERİ

Bu arada programa katılan CHP'li Ali Özgündüz ise Egemen Bağış ile yaptığı bir konuşmayı canlı yayında aktardı. Özgündüz, Bağış'ın kendisine "eninde sonunda kendilerinin Yüce Divan'a gideceklerini" söylediğini aktardı.