Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Eğitimin nabzı bu fuarda atıyor 

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Network Fuarcılık iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘BUBEX Bebek, Çocuk, Kırtasiye ve Eğitim Fuarı’ açıldı. 

Yayınlanma:
Eğitimin nabzı bu fuarda atıyor 

Bursa’da sektörün temsilcilerini buluşturan ‘BUBEX 2018 Bebek, Çocuk, Kırtasiye ve Eğitim Fuarı’nın Merinos AKKM fuar alanında gerçekleştirilen açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptı. Başkan Aktaş, törende yaptığı konuşmada, 2018 yılı içinde planlanan fuarlardan 9.’sunun gerçekleştirildiğini ifade ederek, “Bu yıl dolu dolu fuarlar yaptık ve 9. fuardayız. İki fuarın da iki ayrı konusu vardı, toplamda 11 fuar gerçekleştirildi diyebiliriz. BUBEX 2018 Bebek, Çocuk, Kırtasiye ve Eğitim Fuarı da bu yılın son fuarı olmasının yanı sıra eğitim sektörüne hareketlilik kazandıracak ve değer katacak” dedi. 
Başkan Aktaş, açıklamasında eğitimin önemine işaret ederek, “Eğitim şart ve olmazsa olmaz. Geleceğimiz olan gençlerimiz, günümüzde çok güzel imkanlara sahipler. Ancak her koşulda eğitimin öneminin ve gerekliliğinin de bilincinde olmalıyız. Bizler değer üretmek, farkındalık oluşturmak zorundayız. Bursa’nın potansiyelinde kentteki eğitim kurumlarının performansı çok önemli. Teknoloji üretmeli, değer sağlamalıyız. Devlet veya özel farketmez. Her okul çok kıymetli. Bizler de katma değeri yüksek olan çalışmalar yapmalıyız. Fuarlar da bu noktada Bursa’nın turizmine ve ticaretine yön verecektir” diye konuştu. 

Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker de Bursa’nın fuarcılıktaki potansiyeline ve bu yıl içinde yapılan çalışmaların yakaladığı ivmeye işaret etti. Eker, fuara devlet okullarının ilgi gösterdiğini sağladığını ve 80 civarında devlet okulunun stant açtığını söyleyerek, fuarda okulların kendilerini tanıtmasını hedeflediklerini vurguladı. 100 civarında kurumun fuara katılım sağladığını anlatan Eker, 4 gün boyunca 10.00 ile 17.00 saatleri arasında halka açık olan fuarda; eğitim, çocuk gelişimi, havacılık, teknoloji okur yazarlığı gibi konularda da çeşitli seminerler ve konferanslar ile alanında uzman isimlerin katılacağı bir çalıştay yapılacağını söyledi. Eker, bando ve halk oyunları gösterilerinin de sergileneceği fuar süresince firmalar arası ikili iş görüşmelerinin de sektöre katkı sağlayacağına inandığını belirtti. 
BTSO Matbaa, Kırtasiye ve Ambalaj Ürünleri Komite Başkanı Fatih Güven ise fuarın Bursa’nın marka şehir hedefini destekleyen bir organizasyon olduğunu dile getirdi. 
Konuşmaların ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve protokol üyeleriyle birlikte fuarda stant açan firmaları ziyaret etti. Başkan Aktaş, firmalarla ilgili bilgiler aldığı fuarda öğrencilerle de sohbet etti. 

İLGİLİ HABER Prof. Dr. Şükrü Ersoy Bursa’daki Fay Hattı Hakkında Değerlendirmelerde Bulundu
Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Network Fuarcılık iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘BUBEX Bebek, Çocuk, Kırtasiye ve Eğitim Fuarı’ açıldı. 

Bursa’da, 4 gün boyunca 100’e yakın kurum ve firmanın kendisini tanıtacağı fuarda pazarlama faaliyetlerinin yanında ürün tanıtımı, pazar ve müşteri tahlili, eğitim ve kırtasiye sektörünü kentte güçlendirme, akademi ve sektörün buluşması yapılacak.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler