Ekmeleddin İhsanoğlu’ndan Başkan Yaşar’a Övgü

Ekmeleddin İhsanoğlu’ndan Başkan Yaşar’a Övgü

Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında Türkiye turuna devam eden muhalefetin ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, dün Ankara’nın farklı ilçelerinde vatandaşlara seslendi. Yenimahalle Belediyesi’ni ziyaret etmeyi de ihmal etmeyen İhsanoğlu, Belediye Başkanı Fethi Yaşar’dan övgüyle bahsetti.
Yenimahalle’de Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile birlikte seçim otobüsünden vatandaşları selamlayan İhsanoğlu, Yenimahalle halkının sevgi seliyle karşılaştı. Yenimahalle Belediyesi’ni ziyaret etmeyi de ihmal etmeyen İhsanoğlu, Yaşar’ı makamında ziyaret etmekten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “Geçen dönem Yenimahalle’ye çok güzel hizmetleriniz oldu. Bunu bugün ilçeyi gezerken de gördük. Bu dönemde de Yenimahalle halkı en iyi hizmeti almaya devam edecek” dedi.
Yapılan yatırımlarla Yenimahalle’nin eski görüntüsünden çok uzaklaştığını ve Ankara’nın en güzel ilçelerinden biri haline geldiğini belirten İhsanoğlu, Yaşar’ı hizmetlerinden dolayı tebrik etti.
Yaşar ise İhsanoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, günün anısına YENİMEK kursiyerleri tarafından yapılan bir tablo armağan etti.
“EDEP YAHU” DİYE SESLENDİ
Yenimahalle turu kapsamında Yenimahalle Belediyesi Kapalı Pazar Yeri ve Batıkent meydanda kendisini bekleyen kalabalığa seslenen İhsanoğlu, “Biz buraya kimseyi karalamaya gelmedik. Bizi karalayanlara, iftira atanlara da ‘edep yahu’ diye sesleniyorum” dedi.
10 Ağustos Pazar günü Türkiye’de değişimin başlayacağını söyleyen İhsanoğlu, “Edirne’den Ardahan’a kadar gittiğim her yerde sessiz yığınlar gördüm. 10 Ağustos’ta sessiz yığınların kararını herkes görecek. Halkımız ‘yeter söz milletindir’ diyecek” diye konuştu.
İhsanoğlu’nun sözleri sık sık sloganlarla bölündü. Vatandaşlardan oylarına sahip çıkmalarını isteyen İhsanoğlu, “Makam, mevkii için değil, vatana hizmet için bu yola çıktık. Ekmeğimizi herkesle bölüşmek istiyoruz ama vatanımızı kimseyle bölüşmeyeceğiz” dedi.