Emre’nin o tepkisiyle ilgili konuştu

Emre’nin o tepkisiyle ilgili konuştu

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında lider Galatasaray deplasmanda Mersin İdmanyurdu’nu 1-0 mağlup etti.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, bugün zor bir maça çıktıklarını ifade ederek, "Mersin İdmanyurdu iyi bir takım. İlk yarıda erken bulduğumuz golden sonra kontrollü oynadık. Her şeye rağmen oldukça pozisyon verdik. Muslera bugün çok önemli kurtarışlar yaptı, onu tebrik ediyorum. Diğer oyuncularımızı da tebrik ediyorum. Bu maçları oynamak kolay değildir. Şükürler olsun son haftalarda kontrollü oynamayı öğrendik. Kalan 3 maçımızda da iyi bir performans gösterip, sonuca ulaşmak istiyoruz. Mersin İdmanyurdu iyi oynuyor. Çok iyi oyunculara sahipler. Kazandığımız için mutluyuz" dedi.

Muslera’nın önümüzdeki hafta olmamasıyla ilgili de Hamzaoğlu, "Yedek 2 kalecimiz de iyi. Hangisinin oynayacağına karar vereceğiz. Yedek kalecilerimiz hazır. Muslera’yı aratmayacaklarına inanmıyorum" diye konuştu.

Galatasaray’ın gol sorunuyla ilgili sorulan bir soruya da Hamzaoğlu, "Şimdi üretemiyoruz ama yemiyoruz da. Gol yollarında sıkıntılarımız var. Bu sorunlarda ortada. Bundan sonra çok iyi oyunlar, bol gollü galibiyetler beklememek gerekiyor" şeklinde konuştu.

Emre Çolak’ın oyundan çıktıktan sonra kendisinin uzattığı eli sıkmamasıyla ilgili de Hamzaoğlu, "Bundan sonraki her maç aynı zorlukta geçecek. Bundan sonraki maçlar kolay değil. Bizim maçlarımız ne kadar zorsa rakiplerimizin maçları da zor. Biz hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Emre halen genç, hata yapmaya müsait. Doğal olarak sahada kalmak istiyor, oynamak istiyor. Biz de oynadığımız dönemde bu tür tepkiler veriyorduk. Ancak sorun yok, içeride geldi zaten özür diledi" ifadelerini kullandı.

MERSİN İDMANYURDU CEPHESİ

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise her iki takımı da tebrik ettiğini belirterek, "Her iki takım da galibiyet için oynadı. Bizim de onların da iyi pozisyonları vardı. Biz son pozisyonlarda dikkatli olsaydık en az 1 puan alırdık. Zaman zaman çok iyi oynadık. Son paslarda maalesef istediğimiz şeyleri yapamadık. Bugün amacımız ligi ilk 10 içinde bitirmek. İyi oynayıp, kaybettiğimizi zaman üzülüyoruz. Ancak yediğimiz gollere baktığımız zaman da hak ettiğimizi düşünüyorum. Kalan 3 maçımızı iyi bitirip, yolumuza devam etmek istiyoruz. Galatasaray takımını tebrik ediyorum. Özellikle Muslera’yı tebrik ediyorum. Çok kritik kurtarışlar yaptı. Onu ayrıca tebrik ediyorum. Bugün hakem de çok iyi bir maç yönetti. Tek hatası maç sonundaki frikik pozisyonda bizim kullanmamıza izin verecekti. Ancak her şeye rağmen hakemi de tebrik ediyorum, çok iyi bir maç yönetti" diye konuştu.