En iyi arkadaşını sattı!

En iyi arkadaşını sattı!

İngiltere’nin Chesterfield kasabasında yaşayan 24 yaşındaki Samantha Owens, henüz 13 yaşında bir bakireyken en yakın arkadaşı Amanda Spencer’in kendisini nasıl 40’tan fazla erkeğe pazarladığını anlattı.

Samantha, farklı koruyucu ailelerin baktığı iki genç kız olduklarını ve Amanda’nın ilk yasadışı teklifinin dükkânlardan hırsızlık yapmak olduğunu söyledi.  Kendisinden 2 yaş büyük olan Amanda’dan 2006’da çok etkilendiğini belirten Samantha, şekerciden birkaç parça çaldığını ifade etti. Daha sonra Samantha, en yakın arkadaşının verdiği ayakkabılara, yiyeceklere ve içkiye alıştı. Sonrasını şöyle anlatıyor:

“Bir gün Amanda kendi paramı kazanmak isteyip istemediğimi sordu. Kendisi kadar para kazanabileceğimi söyledi. Daha sonra 4-5 erkeğin beklediği bir eve götürdü. Duvarlarda çıplak kadın fotoğrafları vardı. Sonra geri söyleyeceğini belirterek gitti. Bu adamların benden ne istediğini bildiğim için bacaklarım korkudan titriyordu. Henüz bakireydim. Amanda’ya bunu yapmak istemediğimi söyledi ama beni başından savarak gitti. Sonra gelen adam bana tecavüz etti. Acı dayanılmazdı ama bu daha başlangıçtı. Amanda ertesi sabah gelene kadar iki kere daha tecavüze uğradım. Bu olaydan sonra tamamen kaybolmuş ve kırılmıştım.”

Samantha, kendisi üzerinden menfaat sağlayarak içki ve uyuşturucu alan en iyi arkadaşını kaybetmemek için 40’tan fazla erkekle beraber oldu. Bir erkek arkadaşı oldu ama hamile kalınca o da onu terk etti. 2012 Şubatında hırsızlıktan dolayı ıslahevine gönderilen Samantha, burada yaşadıklarını anlatmaya karar verdi. 2012 Eylülünde erkek çocuğu oldu.

Samantha’nın ifadesinin ardından, 2014’te Amanda Spencer çocuk fuhşuna aracılık etmekten 12 yıl ceza aldı. Şu an 26 yaşındaki Spencer, hâlâ hapiste. Amanda’nın diğer mağdur ettiği kişileri bularak konuşturan Samantha Owens, eski dostuna Nisan ayında 3 yıl daha hapis cezası aldırttı.

Ayrıca çocukları fuhşa zorlayan çeteden 4 erkek daha hapis cezası aldı.