Epsa, YAPI FUARI – TURKEYBUILD İstanbul'dan mutlu ayrıldı

Epsa, YAPI FUARI – TURKEYBUILD İstanbul'dan mutlu ayrıldı

Ulusal anlamda önemli bir büyüme ivmesi yakaladıklarını ifade eden EPSA Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, bu büyümeyi sektörün önde gelen fuarları ile perçinlemek için katılım gösterdiklerini dile getirdi. “En yeni ürünlerimizi fuarda sergilemek için hazırlık yaptık, sektörün beğeneceğini düşündüğümüz ürünlerimiz ile fuara renk kattık” dedi. Özdemir, fuara sektör dinamiklerinin yanında halkın da yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti.

Şirket ile ilgili bilgilere de değinen Nurcan Özdemir, “EPSA olarak elde ettiğimiz başarıyı sektörde 18 yıllık tecrübe, doğru bir strateji ve iyi bir ekip kurgusu sayesinde elde ettik. Küresel bir marka vizyonuyla hareket ediyoruz. Şirket olarak sektöre adım attığımız günden itibaren istikrarlı bir büyüme performansını hedeflemiştik. Bu konuda iyi bir mesafe kat ettiğimizi söyleyebilirim. Özellikle son beş yılda büyüme konusunda önemli bir başarı yakaladık. Şimdi yeni yılda hem başarıyı sürdürülebilir hale getirmek hem de ülkemizin en büyük girdi maliyeti olan enerji konusunda toplumsal fayda sağlayacak projeler geliştirmek istiyoruz” dedi.

Sektörün gelişmesi adına da önemli adımlar attıklarınız hatırlatan Özdemir, “Sektör dinamik olunca da rekabet hep en üst seviyede haliyle. Bizim en büyük rakibimiz kendimiz. Fabrika yatırımlarımızın yanı sıra sektörün gelişim ve bilinçlenmesine yönelik çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz. ‘Doğru Yalıtım’ kavramının toplumun her kesimi tarafımdan anlaşılması çok önemli. Bununla ilgili de gerek fuarlar da gerekse dışarıda yer alan ekibimizle anlatmaya çalışıyoruz. Bilinçlendirme oluşturmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

EPSA Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, “Devletimizin enerji konusunda ülkemizi dışa bağımlı olmaktan kurtulmak için gerçekleştirdiği yatırımlara, enerji tasarrufunda kilit noktada olan yalıtım sektöründe yerli bir üretici olarak faaliyet göstererek destek veriyor olmak bizim için ayrı bir gururdur. Yalıtım bilincinin ülke genelinde artması ve ithalatı azaltmak adına yerli malına teşvik konusunda faaliyetler yürütmek, 2017 yılında da ana gündem maddelerimizin başında olacaktır. Önümüzdeki 5 yılda çalışmalarımıza ve yatırımlarımıza hız verip, 18 yılda yaptığımızdan daha fazla efor sarf ederek ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

EPSA hakkında...

18 yıla uzanan sektörel tecrübesini 2007 yılından itibaren üretim tesisleri katarak zenginleştiren EPSA, üretim kapasitesini 5 kat büyüterek, bugün Kestel Barakfaki Sanayi Bölgesi’nde EPSA Yalıtım San. ve Tic. A.Ş. ticari unvanı ile MANTOYAP ve BUDAFIX markaları ile hizmet veriyor.

EPSA, başta her türlü yalıtım malzemesi olmak üzere otomotiv, mobilya, gıda gibi birçok farklı sektöre yönelik geniş ürün yelpazesi ile toplam 14.000 m² kapalı alana kurulu 2 üretim tesisi ile faaliyet gösteriyor.

Marmara Bölgesi öncelikli olmak üzere oluşturduğu bölge yöneticilikleri ile hizmet veren firma, yüzde 100 yerli sermaye ile faaliyetlerine devam ederken, 150 ürün çeşidi ile müşterilerine kullanacakları EPS ürünleri konusunda proje desteği sağlıyor.