Erdal Acar evliliğini O'nun için bitirdi

Erdal Acar evliliğini O'nun için bitirdi

Geçtiğimiz günlerde 19 yıllık evliliklerini 5 dakikada sonlandırarak magazin gündeminin manşetlerini süsleyen Erdal-Emel Acar cephesinde şok iddialar ortaya atıldı. 1993 Türkiye Güzeli olan eşinden 2 çocuğu bulunan Erdal Acar'ın eşine şiddet uyguladığı konuşulmuştu. Daha sonra sosyetik işadamının halkla ilişkilerci Naz Çekem'le de kaçamak yaptığı iddialar arasındaydı

Önceki gün ise Erdal Acar hakkında dudak uçuklatan dedikodular konuşulmaya başlandı.

İşadamının çok yakın çevresinden edinilen bilgiye göre Erdal Acar, kalbini yeniden Ayşe Hatun Önal'a kaptırdı. 2002 yılında yaşadıkları aşkla sık sık gündeme gelen Acar ve Önal'ın uzun süredir görüştükleri hatta sosyetik işadamının Ayşe Hatun Önal'ın son albümü "Çak Bir Selam"a sponsor olduğu da konuşulanlar arasında.

Erdal Acar'dan maddi ve manevi hiçbir talepte bulunmadan boşanan Emel Acar'ın sessizliği sürerken Erdal Acar'ın ise yakında bomba bir sürpriz yapacağı konuşuluyor.

İddiaya göre işadamı, yıllardır kalbinden silemediği Ayşe Hatun Önal'la evlenmeyi de düşünüyor. Acar'ın bu isteğini şarkıcı aşkına ilettiği ve Hatun'un da düşünmeden 'Evet' cevabı verdiği öğrenildi. Önal ve Acar'ın gelecek tepkilerden korktuğu için aşklarını uzun süre daha gizli saklı yaşama kararı aldıkları iddia ediliyor.