Erdemli Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kurt Oldu

Erdemli Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kurt Oldu

Mersin’in Erdemli İlçe Muhtarlar Derneği’nin yeni başkanı Güneyli Muhtarı Abdullah Kurt oldu.
Erdemli Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen derneğin olağan genel kurulunda tek liste halinde seçime gidildi. Bilal Erenay divan başkanlığındaki kongrede Abdullah Kurt tarafından hazırlanan liste açık oylamayla kabul edildi.
Dernek eski başkanı Ömer Kılıç, genel kurulda yaptığı konuşmada, “Gençlerin önünü açmak için bugün Erdemli’deki görevimi bırakıyorum. Geldiğimiz nokta da muhtarlarımızın birlik ve bütünlük içinde olduğunu görmek beni çok mutlu etti. Bu gerçekten örnek bir davranış. Görevimizi devam ettirecek olan Abdullah Kurt kardeşimize başarılar diliyorum” dedi.
Yeni yönetimin yanında olacağını ifade eden Kılıç, Türkiye Muhtarlar Derneği Teşkilattan Sorumlu Başkanlık görevini sürdüreceğini de kaydetti.
Erdemli Muhtarlar Derneği yeni başkanı Abdullah Kurt ise mevcut başkan ve 61 üyeye teşekkür ederek, “Hizmet anlamında ne gerekiyorsa ve kimden istenmesi gerekiyorsa el birliğiyle mücadelesini vereceğiz. Burada bir aileyiz ve elimizden gelenden fazlasını yapmaya çalışacağız” dedi.
Konuşmaların ardından yapılan açık oylamayla yeni yönetim listesi kabul edildi.
Yönetim listesi şu isimlerden oluştu:
"Yakup Boyalı, Ömer Cırık, Nizamettin Öztürk, Yusuf Gürsoy, Adem Arslan, Ramazan Kasap, Murat Kale, İlyas Erdem, Adnan Kökten."