Erdoğan'ın seçim şarkısı ilk kez dinletildi

Erdoğan'ın seçim şarkısı ilk kez dinletildi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda düzenlenecek AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Kongresi öncesinde salon dışındaki vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, HDP'yi işaret ederek, "Birileri ülkemizde bölücülük yaptı. Bunlar bir parti kurarak Kürt kardeşlerimizi sömürdüler. " dedi.

Erdoğan'ın açıklamaları:

Kapalı salon sizleri almıyor, dışarı taştınız. 5. olağan kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Türkiye'nin dört bir yanından partimizin genel merkez gençlik kongresine gelen siz değerli kardeşlerimi, sevgili gençleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Biraz sonra salonda detay konuşmamızı yapacağız. 24 Haziran seçimlerinde inanıyorum ki, yapmış olduğunuz hazırlıklarla sandıkları patlatacaksınız, ama durmak yok. 16 yıl önce böyle demiştik. Şimdi yine böyle diyoruz.

Biz yaptıklarımızla, yatırımlarımızla ortadayız. Size birileri geldiği zaman onlara şunu deyin. Hayatınızda bir Marmaray yapabildiniz mi? Siz hayatınızda bir Avrasya Tüneli yapabildiniz mi? AK Parti iktidarının eseri olmadığı bir yer yok. 81 vilayetin, 81'inde biz eserlerimizle konuşuyoruz, siz neyle konuşuyorsunuz?

Hak ve özgürlükler bizle geldi be. Benim başörtülü bacım, kızlarım, onların üniversiteye gitme haklarını ellerinden aldınız. Üniversite kapıları onlara da açıldı mı? Şu anda her yerde çalışma hakkına sahip mi? Özgürlük bu. Başı açık, başörtülü bir arada oluyor mu? Ne oldu? Bu ülke yıkıldı mı? AK Parti Gençlik Kolları'nın çatısı altındaki renk bu, tablo bu. Onlar böldüler, biz bütünleştirdik, farkımız bu.

Birileri ülkemizde bölücülük yaptı. Bunlar bir parti kurarak Kürt kardeşlerimizi sömürdüler. 

YENİ SEÇİM ŞARKISI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran seçimlerinde “Eroğlu Erdoğan” şarkısını kullanacak. Söz ve müziği Ceyhun Çelikten’e ait şarkı yine Çelikten tarafından seslendirildi. İstiklal Marşı’nın  “Ben ezelden beridir hür yaşadım hür yaşarım” dörtlüğüyle başlayan şarkıda AK Partinin önceki seçimlerde sık sık kullandığı “yola devam” ile “yerli-milli” temaları dikkat çekti. Şarkının İstiklal Marşı dörtlüğünden sonraki sözleri şöyle:

 Kutlu bir toprak

Şanlı bir ecdat

Tarih bizsiz yazılmıyor

Durmadık biz hiç

Hep yola devam

Hizmet aşkı hiç bitmiyor

Yerlisiyle millisiyle

Vatan millet el ele

Yedi düvel gelse de

Büyük Cumhur seninle

Varmak için menzile

Kalktı şaha Türkiye

Biz özünden tanırız

Eroğlu Erdoğan’ı

Yiğit bir anadan doğan

Er oğlu Erdoğan

Zalimlere korku salan

Recep Tayyip Erdoğan

Milletine aşık olan

Recep Tayyip Erdoğan