Ereğli Yeni Bir Bulvara Kavuşuyor

Ereğli Yeni Bir Bulvara Kavuşuyor

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin stadyum önünde sürdürdüğü çalışmaları yerinde inceledi.
Başkan Özgüven çalışmaların hangi aşamaya geldiği noktasında bilgi alarak, kısa süre zarfından çalışmaların tamamlanarak hizmete hazır hale getirilmesi noktasında talimat verdi.
Başkan Özkan, Kapalıspor Salonu önünde açılan yolun otogar’a bağlanacağını söyleyerek, Ereğli’ye yeni bir bulvar kazandıracaklarını söyledi. Özgüven yaptığı açıklamada, “Kalıcı hizmet yaparak iz bırakmak istiyoruz. Bu doğrultuda şehrin girişinde başlattığımız kavşak çalışmaları süratle devam ediyor. Kapalıspor Salonu önünde başlatılan yol açma ve genişletme çalışmamız sonucu bu yol Otogar’a bağlanacak. Bu konuda başlattığımız 18 uygulaması sonucu Ereğli’ye yeni bir bulvar kazandırmış olacağız. Yine karşı yön yani Öğretmenevi önündeki yol güzergahı da Kazım Karabekir Ortaokulu yoluna bağlanacak. Tabi bu yolda genişletme çalışmalarımız olacak” dedi.
Stadyum konusunda da bir çalışma içerisinde olduklarını vurgulayan Başkan Özgüven, “Stadyumun yerinin değişmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Şehrin girişindeki bu alanın şehre değer katacak bir konsepte kavuşması için çalışıyoruz. Ast olan Ereğli’ye ve Ereğli halkına en güzel hizmeti sunmaktır. Bu doğrultuda, bu bilinçle ekiplerimiz sahada çalışıyorlar” diye konuştu.