Ermaksan’dan Kızılay’a ‘kan bağışı’ desteği

Ermaksan’dan Kızılay’a ‘kan bağışı’ desteği

Türkiye’nin ilk özel sektör yarı iletken tesisini kurarak dikkatleri üzerine çeken, sacişleme sektörünün önde gelen firmalarından Ermaksan Makine, küresel ölçekte gerçekleştirdiği başarılı faaliyetlerin yanı sıra, büyük önem verdiği sosyal sorumluluk çalışmalarına da yeni bir halka daha ekledi.

Ermaksan, Kızılay’ın başlatmış olduğu "Kan Acil Değil Sürekli İhtiyaçtır" kampanyasına destek vererek, çalışanlarının katılımıyla kan bağışı organizasyonu düzenledi.

Ermaksan’ın Bursa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki üretim tesislerinde gerçekleşen organizasyona çalışanlar da büyük ilgi gösterdi.

,

Düzenlenen organizasyon kapsamında Ermaksan çalışanları, kan bağışının yanı sıra; kök hücre bağışı için de numune verdi.

Kan Bağışı Bir İnsanlık Görevi

Toplum genelinde her yıl binlerce insanın, uygun kan bulanamadığı için hayatını kaybettiğini anımsatanErmaksan Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Ahmet Özkayan, kan bağışının bir insanlık görevi olarak hayati önem taşıdığını belirterek, kan bağışı konusunda toplum genelinde farkındalığın artırılması gerektiğini söyledi.

Şirket olarak, yaşadıkları topluma değer katacak sosyal sorumluluk faaliyetlerine büyük önem verdiklerini aktaran Özkayan, kanın sürekli ihtiyaç olduğu gerçeğinden hareketle, kan bağışı organizasyonlarının da sık sık tekrarlanması gerektiğine değinerek, organizasyona destek veren ve gerekli duyarlılığı gösteren tüm çalışanlara teşekkürlerini iletti.