Erzincanlı Kobilerin Yüzünü Güldürecek Anlaşma

Erzincanlı Kobilerin Yüzünü Güldürecek Anlaşma

Garanti Bankası, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası’yla imzaladığı kredi anlaşması kapsamında, üyelere uygun vade ve faiz oranlarıyla kredi verecek.
Garanti Bankası Erzincan Şube Müdürü Ümit Akbulut ile Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Polat’ın imzaladığı anlaşma ile; Erzincan TSO’na kayıtlı işletmeler, Garanti’nin kredi paketlerinden ve yenilikçi ürünlerinden uygun koşullarla faydalanabilecek. İşletmeler, kendilerine sunulan özel fırsatlar dahilinde, ihtiyaç duydukları krediyi Garanti Bankası’ndan alabilecek. Kadın girişimcilere ve işini yeni kuran işletmelere ise daha uygun koşullarda kredi seçenekleri sunulacak.
Erzincan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Polat; “Odamız üyeleri ayrıca, Garanti Bankası’nın esnaf ve KOBİ müşterilerine, %0,95’ten başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vadelerle sunduğu, 31 Ekim 2014 tarihine kadar devam edecek “Dükkan Sizin” kampanyasından da yararlanabilecek. 10.000 TL alt limitli ticari kredi kullanan üye işletmeler, 2015’te ödemeleri gereken hesap işletim ücretinden muaf tutulacak. Ayrıca, 1 yıl boyunca internet şubesi üzerinden hesaptan yapılacak yurtiçi TL işlemlerinde ücretsiz havale ve EFT imkânı sunularak, ek masraf yüklerinden de kurtulacak.” dedi.