Erzin’de Basketbol Yaz Kursları Sona Erdi

Erzin’de Basketbol Yaz Kursları Sona Erdi

Hatay’ın Erzin ilçesinde düzenlenen Semt Sahası Oluşturma Projesi kapsamındaki Basketbol Yaz Kurslarına katılan kursiyerlerin başarı belgeleri Kaymakamı İskender Yönden tarafından verildi.
Spor salonundaki törende konuşan Kaymakam Yönden, Semt Sahası Oluşturma Projesi ile spor salonu yanına basketbol, voleybol sahası ve tenis sahası yanına bir tribün yapıldığını söyledi. Yönden, "Geleceğimiz bu küçük çocuklarımızın elinde. Çocuklarımızı nasıl eğitirsek bu eğitimle yoluna devam eder. Çocuklarımıza yapabilecekleri her türlü sosyal etkinlikleri öğretmemiz gerekiyor. Görevde bulunduğum 4 yıl içerisinde birçok kalıcı hizmet binalarını Erzin’e kazandırdık. Bunların içerisinde en büyüğü spor salonuydu onu da hizmete sunduğumuz için mutluyum. Bu sosyal tesisler içerisinde kapalı yüzme havuzu projesi vardı. Erzin’deki hizmet sürem sona erdiği için gerçekleştiremedik. İnşallah benden sonra gelen kaymakam arkadaşım bunu gerçekleştirir" dedi.
Sertifika töreni öncesi farklı yaş gruplarından öğrenciler kıyasıya yarıştığı basketbol karşılaşmasını katılımcılar ilgiyle izledi.
Daha sonra Basketbol Yaz Kurslarına katılan kursiyerlerin başarı belgeleri Kaymakamı İskender Yönden tarafından verildi.