Erzin’in 3. Lig’de Takımı Var, Stadı Yok

Erzin’in 3. Lig’de Takımı Var, Stadı Yok

Spor Toto 3. Lig, 3. Grup takımlarından Erzin Belediyespor’un, şehir stadının yetersiz olması nedeniyle bütün maçlarını kent dışında oynamak zorunda kaldığı bildirildi.
Kulüp yöneticilerinden Lütfü Özel, 3. Lig’e yükseldikten sonra 6 Mayıs 2014 tarihinde yönetim kurulu ile birlikte Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz’i makamında ziyaret ettiklerini belirterek, "Valimiz konunun ivedilikle çözülmesi için Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürü’ne talimat verdi. Aynı zamanda bölgemiz milletvekillerinden Bayram Türkoğlu ve Sadullah Ergin’i de bu konuda arayıp bilgi verdik. Hazırladığımız dosya ne hikmetse Hatay-Ankara arasında kayboldu. Stadımızın kriterlere uygun hale gelmesi için ne yaptıysak nafile. Stadımız uygun olmadığı için tüm maçlarımızı kent dışında oynamak zorundayız" dedi.
Kaymakam İskender Yönden ve Belediye Başkanı Kasım Şimşek’ten de yeterli desteği göremediklerini söyleyen Özel, "Bu ilgisizlik Erzinliye yapılan ilgisizliktir. Aynı zamanda taraftara verilen bir ceza olduğuna inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
Bu arada, Erzin Belediyespor, 3. Lig’e terfi maçlarında aldığı ceza nedeniyle ligin ilk maçını yarın Mersin’in Tarsus ilçesinde Etimesgut Belediye Spor ile oynayacak.