Eşini öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı! “Sosyal medyada çok vakit harcıyordu”

Eşini öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı! “Sosyal medyada çok vakit harcıyordu”

Muğla’nın Fethiye ilçesindeki bir ormanlık alanda 24 Ekim’de Sevim Ç. isimli kadının cesedi bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri cinayet şüphesi üzerine çalışma başlattı.

ÖNCE KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNDU, SONRA İTİRAF ETTİ

Ekipler, eşi Sevim Ç’nin evden kırmızı bir arabaya binerek ayrıldığı ve kendisinden haber alamadığı iddiasıyla kayıp başvurunda bulunan Ö.Ç.’yi gözaltına alındı. Yaklaşık 9 saat süren ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen Ö.Ç. daha sonra eşini öldürdüğünü itiraf etti.

“SOSYAL MEDYADA ÇOK VAKİT HARCIYORDU”

Ö.Ç. Sevim Ç’nin ailesiyle bir süredir ilgilenmediğini, sosyal medyada çok vakit harcadığını ve lüks hayat düşkünü olduğunu, bu nedenle de aralarında tartışma yaşandığını öne sürdü.
İfadesinde, eşinin eline bıçak alarak üzerine yürüdüğünü, kendisini korumak için aralarında arbede çıktığını iddia eden Ö.Ç. bıçakladığı eşinin öldüğünü anlayınca cesedi ormanlık alana attığını itiraf etti.

“SÜREKLİ TİKTOK VİDEOSU ÇEKİYORDU”

Ö.Ç, 9 saat süren sorgusunda, “Eşim bizimle ilgilenmiyordu. Sürekli “TikTok” isimli uygulama üzerinden videolar çekiyordu. Lüks hayat düşkünüydü. Bu nedenle kavga ettik. Bıçakla üzerime yürüdü. Kendimi korumaya çalıştım. Sol göğüs kısmından bıçakladım. Cesedi brandaya sarıp, evimizin balkonunun alt kısmına bıraktım. Gece ortalık sakinleştikten sonra cesedi Çırpı mevkisindeki ormanlık alana götürüp bıraktım” ifadelerini kullandı.

Ö.Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Esenköy Mahallesi Çırpı mevkisindeki ormanlık alanda 24 Ekim’de bir kadın cesedi bulunmuş, ceset kimlik tespiti ile kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumuna kaldırılmıştı.