Eşinin başını gövdesinden ayırmaya çalışmış!

Eşinin başını gövdesinden ayırmaya çalışmış!
Isparta’nın Yalvaç İlçesi’nde dini nikahla yaşadığı 67 yaşındaki Osman Tokmak’ı öldürdüğü iddiasıyla Bursa’da polise teslim olan 49 yaşındaki Gönül S. ile oğlu 22 yaşındaki Fırat E., Yalvaç’a getirildi. Kurbanın, kafasının gövdesinden ayrılmaya çalışıldığı ortaya çıktı.

Eşinden ayrılıp 6 yıl önce İstanbul’dan Yalvaç’a yerleşen 3 çocuk babası Osman Tokmak, 6 ay önce 1 çocuk annesi Gönül S. ile dini nikahla birlikte yaşamaya başladı. Aralarındaki geçimsizlik nedeniyle Gönül S. bir süre önce evi terk etti. Eşyalarını toplamak için geçen cuma günü öğle saatlerinde eve dönen Gönül S. ile Osman Tokmak arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Gönül S., iddiaya göre Osman Tokmak’ın başına kesici aletle vurdu. Kanlar içinde kalan Tokmak’ın üzerini yorganlarla örten Gönül S., evden çıktı. Komşularına, "Ben gidiyorum. Osman çarşıda" diyen kadın, eşyalarını yüklediği kamyonetle olay yerinden ayrıldı.

DÜN POLİSE GİDİP TESLİM OLDU

Dün Gönül S.’nin Bursa’da polis merkezine gidip cinayet işlediğini söyleyip teslim olmasının ardından Müderris Mahallesi’ndeki evin kapısını çilingir yardımıyla açan polis, Osman Tokmak’ın cesedini buldu. Olay yerine gelen savcı ve adli tıp uzmanı, yorganların altında secde etmiş vaziyette bulunan Osman Tokmak’ın sağ kulağının kopma noktasına geldiğini, ensesinde de derin bir kesi olduğunu belirledi.

İŞARET PARMAĞI SARILI

Bursa’da polise teslim olan Gönül S. ile cinayet şüphesiyle gözaltına alınan oğlu Fırat E., Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından görevlendirilen polisler eşliğinde Sabah saatlerinde Yalvaç’a getirildi. Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgularının ardından Gönül S. ve Fırat E., adliyeye sevk edildi. Polis eşliğinde adliyeye gelen Gönül S.’nin sağ el işaret parmağının sarılı olduğu dikkati çekti.

SAPIKÇA İLİŞKİLER TEKLİF ETTİ

Gönül S., savcıya verdiği ifadesinde, Osman Tokmak ile 4 ay önce dini nikahla yaşamaya başladıklarını anlattı. Gönül S., Tokmak’tan şiddet gördüğünü, sapıkça ilişkiler teklif ettiğini, bu nedenle anlaşmazlık yaşadıklarını ileri sürdü.

BAŞINI GÖVDESİNDEN AYIRMAYA ÇALIŞMIŞ

Olay günü oğlu Fırat E.’nin kendisini götürmek üzere Yalvaç’a geldiğini kaydeden Gönül S., bu nedenle Osman Tokmak ile aralarında tartışma çıktığını, bunun üzerine odada bulunan demir sopayla başına defalarca vurduğunu belirtti. Kendinden geçen Osman Tokmak’ın başını ekmek bıçağıyla gövdesinden ayırmaya çalıştığını anlatan Gönül S., bunda başarılı olamayınca o halde bırakıp üzerine iki yorgan örterek kapıyı kilitlediğini aktardı. Gönül S., olay sırasında banyo yapan oğluna hiçbir şey söylemedeğini, geceyi evde geçirdikten sonra ertesi gün bir kamyonetle kendilerine ait eşyaları alarak Bursa’ya gittiklerini söyledi.

ÖNCEKİ EŞİ: SENİ UYURKEN KESERİM DİYE DEHDİT ETTİ

Yalvaç’ta dini nikahla yaşadığı Osman Tokmak’ı öldüren ve başını gövdesinden ayırmaya çalıştığı iddia edilen Gönül S.’nin, Osman Toprak ile evliliğinden önce 2014 yılı Mart ayında resmi nikahla evlenip 3 ay sonra boşandığı 75 yaşındaki Halil İbrahim Nart, eski eşinin kendisini ’Seni gece uyurken keserim’ diye tehdit ettiğini öne sürdü. Yalvaç’ta oturan Halil İbrahim Nart, "Korkumdan 3 ayda boşadım. Bu 3 ayda hiç beraber kalmadık. O başka odada ben başka odada yattık. Kapıyı kilitleyip uyudum" dedi.

Gönül S. ile bir aracı vasıtasıyla tanıştığını ve resmi nikahla evlendiğini anlatan Halil İbrahim Nart, şöyle dedi:

"Bir gün ikindi namazından eve döndüğümde bana ’Güzelce abdestini al seni bu gece uyurken keseceğim’ dedi. ’Hanımefendi ben sana ne yaptım da bunu bana yapacaksın’ dediğimde, ’Senin evin var dükkanın var. Benim raporum var, seni kessem 4 gün yatar çıkarım, onlar da bana kalır’ dedi. Çok kısa zaman olmasına rağmen karşıma aldım ve ’Sana 3 gün mühlet veriyorum. Ben seninle bu işi yürütemem’ dedim ve boşadım. Çok dengesiz ve hırsızlık alışkanlığı olan biriydi. Geceleri odamın kapısını kilitler, öyle uyurdum. Zaten evliliğimiz süresince hiçbir araya gelmedik."

Halil İbrahim Nart, yaşanan cinayet olayıyla ilgili de "Bu işi yapacak yapıda bir kadın. Hiç şaşırmadım" dedi.