Eski Başbakan Yardımcısı İşler: “kırgınlığımız Olmaz”

Eski Başbakan Yardımcısı İşler: “kırgınlığımız Olmaz”

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, “Yeni hükümet kuruldu. Zaruretten dolayı kabinede yer almamamız söz konusu oldu. Kırgınlığımız kesinlikle olmaz. Biz AK Parti’nin neferiyiz. Verilecek her türlü görevde hizmete devam edeceğiz” dedi.
Kızılcahamam Belediyesi tarafından düzenlenen Kur’an tilaveti programına katılmak için Kızılcahamam’a gelen Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, ilçe girişinde hemşehrileri tarafından büyük bir konvoyla karşılandı. Kızılcahamam Belediyesi önünde halka hitap eden İşler, “Siyaset uzun soluklu bir yol. Bu benim ilk dönemim. Allah’ın lütfü ile dünya lideri Recep Tayip Erdoğan’ın 61. Hükümeti’nde başbakan yardımcılığı görevine gelme lütfüne nail oldum. Allah’a ne kadar şükretsem azdır. Başbakan yardımcılığı görevimde her zaman sizler kucaklaştık, el sıkıştık. Bugün sahaya indiğimiz zaman her yerde coşkuyla karşılanıyorum. Hepinize teşekkür ediyorum. Makamların en yücesi milletin gönlündeki makamdır. Sizler beni gururlandırdınız. Hepinizden Allah razı olsun. Siyaset inişli çıkışlıdır. Biz yolumuza devam edeceğiz. Bu şarkı burada bitmeyecek diyoruz. Hizmet aşkımız bitmeyecek, tükenmeyecektir. Beraber olacağız, bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız” dedi.
“KIRGINLIĞIMIZ OLMAZ”
İşler, “AK Parti hizmet partisidir, icraat partisidir. Seçimlerden zaferle çıktık. 2015 seçimlerine güçlü şekilde gireceğiz. Yeni hükümet kuruldu. Zaruretten dolayı kabinede yer almamamız söz konusu oldu. Kırgınlığımız kesinlikle olmaz. Biz AK Parti’nin neferiyiz. Verilecek her türlü görevde hizmete devam edeceğiz. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde 10. büyük zafere ulaşacağız. Ekonomiyi büyütmeye devam edeceğiz. Çözüm sürecini inşallah sonuca ulaştıracağız. Bu topraklarda kan akmasına müsaade etmeyeceğiz. Terör belasından çok çektik” diye konuştu.
“PARALEL MÜCADELE DEVAM EDECEK”
İşler, “Bu ülkeyi tehdit eden paralel yapıyla mücadele sonuna kadar devam edecek. Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştıracağız. 2015 seçimleri kritik eşik. Anayasa’yı değiştirecek sayıyla parlamentoda temsil ettirdiğimiz zaman yeni bir Anayasa ile Türkiye’yi buluşturacağız. Türkiye’nin önü açıktır. Allah’ın izni ile bölgenin ve dünyanın lideri olma yönünde hızlı adımlarla yürüyoruz. Bu millet Tayip Erdoğan’ı sevdi ve liderini Çankaya’ya çıkardı. Liderimiz Çankaya’da yeni genel başkanımız ile yeni başarılara imza atacağız. Bu can bu bedende olduğu sürece size hizmete devam edeceğim” dedi.