Eski kız arkadaşını doğum gününde öldürdü

Eski kız arkadaşını doğum gününde öldürdü
Bodrum’da aat 21.30 sıralarında bir evde meydana gelen olayda 39 yaşındaki Muhlis Kızandaha, eski kız arkadaşı 23 yaşındaki Funda Altınbezer’i tabanca ile başından vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

Funda Altınbezer, arkadaşı Özge Koçeli’nin evine doğum gününü kutlamaya gitti. Eve bir süre sonra Altınbezer’in eski sevgilisi Muhlis Kızan da gelince aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Koçeli evden yardım istemek için çıktıktan bir süre sonra evden silah sesleri duyuldu. Koçeli ve site görevlileri eve geldiğinde Altınbezer ile Kızan’ı kanlar içinde bulunca durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Altınbezer ve Kızan’ın öldüğü belirlendi. Ekiplerin yaptığı araştırmada Kızan’ın Altınbezer’i öldürdükten sonra aynı tabancayla intihar ettiği ortaya çıktı. Koçeli ise, doğum gününde meydana gelen olay ile şoke oldu Altınbezer ve Kızan’ın cenazeleri savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Jandarma, Özge Koçeli’yi ifadesine başvurmak üzere karakola götürdü. Soruşturma sürdürülüyor.