ESKİŞEHİR DÜNYA MARKASI İLE BULUŞACAK

ESKİŞEHİR DÜNYA MARKASI İLE BULUŞACAK

Eskişehir’de yaşayan bir aile tarafından işletilen kafede, tüm dünyada tanınan kahve markası Eskişehirliler ile buluşacak.
Eskişehir’e yerleştikten 3 ay sonra girişimciliğe karar veren Muhterem Durukan, eşi ve oğlu ile birlikte bir kafe açtı. “Karmaşa Kafe” adını verdikleri iş yerinde farklılık oluşturuyor. Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi ve Porsuk Çayı arasında bulunan kafe, kahvaltıdan sıcak yemeklere ve fast food ürünlerine kadar birçok alanda hizmet verirken, “Pascucci” kahvelerini de hizmete sunuyor. Kahve firmasının Türkiye’de ikinci iş ortağı olacak olan Durukan ailesi, “Adından da anlaşılacağı gibi biz burayı açarken bütün konseptleri bünyemizde toplamaya karar vermiştik. Planlarımız doğrultusunda biraz geç ama emin adımlar atarak işimizi kaliteli şekilde yapıyoruz. Esas amacımız, vatandaşa güler yüzlü hizmet sunmak. Karmaşa demek, bizim için vatandaşın aldığı hizmetten mutlu olması demektir. Herkesin cebinden çıkan miktarı hizmet olarak alarak memnun kalmasını hedefliyoruz. Birçok yerde olduğu gibi markadan çok paraya önem veriliyor ticarette. Biz bu zihniyeti değiştirmek için buradayız. Gerek personelimiz gerek verdiğimiz hizmet ile öğrenciler ve Eskişehirliler sunduğumuz bu hizmet ve lezzetten bugüne kadar memnun ayrıldılar. Attığımız sağlam adımlarla bunun devamını getireceğiz” şeklinde konuştu.
Kahve konseptine de başlayacaklarını belirten Erdoğan Durukan, “Burası genellikle zaman geçirilerek bir kafe. İnsanlar genellikle en azından bir saatini burada geçirmek zorunda kalıyor. Pascucci kahvelerimiz geldikten sonra cadde üzerinde bulunan kısmımızda karton bardaklarla yoldan geçerken vakit kaybetmeden kahvelerini alabilecekler. Aynı zamanda Eskişehir için kahve ile ilgili birçok farklı deneyimler hazırlıyoruz” dedi.
Durukan ailesi, ilerleyen zamanlarda daha farklı konseptleri de bünyelerinde barındıracağını belirtti.