Eskişehirli Şairlerden İş Adamı Halis Çopur’a Teşekkür Plaketi

Eskişehirli Şairlerden İş Adamı Halis Çopur’a Teşekkür Plaketi

Eskişehir Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği (ESAB) Başkanı şair Ahmet Urfalı ve Yönetim Kurulu üyeleri, iş adamı Halis Çopur’u ziyaret ederek desteğinden dolayı teşekkür ettiler.
Eskişehir Organize Sanayi bölgesinde bulunan Çopur Nakliyat sahibi Halis Çopur, ESAB’ın etkinliklerini çok yakından takip ettiğini ve desteklediğini belirtti. Çopur; ”Fırsat buldukça da ESAB’ın etkinliklerine katılmaya çalışıyorum. ESAB, Eskişehir ve Emirdağ için, kültür ve sanatta güzel ve önemli çalışmalar yapmaktadır ve kültür ve sanatın birleştirici, bütünleştirici özelliği ile, insanlarımızı Eskişehir’de kültür ve sanatsal faaliyetlerde bir arada birleştirerek kaynaşmalarını sağlıyor’’ dedi.
ESAB Başkanı Urfalı ise, Halis Çopur’un kendilerine kuvvet verdiğini belirterek; “İş adamı Halis Çopur’un varlığı bizlere güç ve kuvvet vermektedir. Çopurun, kültür ve sanatımıza yaptığı katkı ve destek için, kendisine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Ziyaretin sonunda ESAB Başkanı Ahmet Urfalı, iş adamı Halis Çopur’a, “Topakev Tabağı Plaketi” ve Emirdağ konulu kitaplar armağan etti.