ETB TÜRKİYE’NİN EN İYİLERİNİN ARASINDA

ETB TÜRKİYE’NİN EN İYİLERİNİN ARASINDA

Edirne Ticaret Borsası(ETB), ’Akredite Borsa Sertifikası’nı almayı hak kazanarak Türkiye’nin en iyi Ticaret Borsaları arasına girdi.
TOBB Akreditasyon Kurulu tarafından yürütülen Oda, Borsa Akreditasyon Sistemi 10. Dönem Sertifika Töreni Ankara’da düzenlendi. TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonunda gerçekleştirilen sertifika törenine, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile akreditasyon sertifikası almaya hak kazanan 191 oda ve borsanın temsilcisi, ETB Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, Meclis Başkanı Fedai Canım, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferudun Çatalçekiç, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Efgan Döşlüoğlu, Meclis Üyeleri Ahmet Özmen, Recep İriş, Akreditasyon Sorumluları Okan Şenyurt, Alev Öner Geyhan ile Bilgi İşlem Şefi Erkan Galiba da katıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından, Edirne Ticaret Borsası’na verilen ’Akredite Borsa Sertifikası’nı, TOBB Başkanı M.Rıfat Hisarcıklıoğlu ile Akreditasyon Kurulu Başkanı Halim Mete takdim etti.
Edirne Ticaret Borsası(ETB) 2012 yılı Mart ayında akreditasyon denetimlerini tamamlayarak TOBB Akreditasyon Sistemine dahil edilmişti. 7. dönemde akredite olan Edirne Ticaret Borsası 21 Kasım 2014 tarihinde, Türk Loydu Baş Denetçisi Mehmet Besleme tarafından gerçekleştirilen denetim neticesinde C sınıfından, B sınıfı Akredite Belgesi almaya hak kazanmıştı.