EVTEKS’te Bursalı Tekstil Rüzgârı

EVTEKS’te Bursalı Tekstil Rüzgârı

Toplam kalite yönetimi anlayışı çerçevesinde, sosyal ve çevresel sorumluluklarının bilincinde üretim yaparak, en son teknolojiyle geliştirdiği tekstil ürünlerini başta Amerika Birleşik Devletleri ve AB ülkeleri olmak üzere; küresel pazarlara ‘Türk markası’ gururuyla ihraç eden Bursalı Tekstil, sektörün en büyük buluşma noktalarında adından başarıyla söz ettirmeye devam ediyor.

Ev tekstili sektöründeki son gelişmelerle birlikte, yeni trend ve modaya yön veren ürünlerin ziyaretçilerin beğenisine sunulduğu Uluslararası İstanbul Ev Tekstili Fuarı’na (EVTEKS) katılan Bursalı Tekstil, AR-GE çalışmaları sonucu geliştirdiği yenilikçi ve katma değerli ürünleriyle, dünyanın her yerinden gelen ziyaretçilerin beğenisini topladı.

120 ülkeden 130 binin üzerinde profesyonel ziyaretçinin katıldığı fuarın kendileri açısından son derece verimli geçtiğini kaydeden Bursalı Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alper Bursalı, fuar süresince küresel müşteri talepleri doğrultusunda geliştirdikleri inovatif ve çözüm odaklı ürünlerle ülkemizi en iyi şekilde temsil etme gayretinde olduklarını söyledi.

Ürün Geliştirme Odaklı Çalışmalara Devam Edeceğiz

EVTEKS Fuarı süresince, her biri farklı niteliklere sahip olan Nuacotton, Airocotton, Hygiecotton ve Trio markalarını; çocuk ve yetişkin gruplarından oluşan ev tekstili, plaj grubu, spa ve otel grubu olmak üzere 4 konseptte ziyaretçilerin beğenisine sunduklarını kaydeden Alper Bursalı, dünya standartlarında geliştirdikleri ürünlerin, ziyaretçiler tarafından da yoğun ilgi görmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Alper Bursalı, kuruldukları günden bu yana sürdürülebilir başarı odaklı çalışmalara ağırlık verdiklerine değinerek, ürün geliştirme ve markalaşma çalışmalarını, kararlı bir şekilde sürdürmeye devam edeceklerini kaydetti.

Yeni İş Bağlantıları Geliştirildi

CNREXPO ev sahipliğinde gerçekleştirilen 23. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı'nda, kendilerine ayrılan 1. salondaki stantta misafirlerini ağırladıklarını aktaran Alper Bursalı, fuar süresince yeni iş bağlantıları geliştirme fırsatı da yakaladıklarına vurgu yaparak, ülkemize ve sektöre değer katacak çalışmalar gerçekleştirmeye devam etmek istediklerini sözlerine ekledi.