Fen Lisesine Milletvekili Zeynep Karahan Uslunun Babasının Adı Verildi.

Fen Lisesine Milletvekili Zeynep Karahan Uslunun Babasının Adı Verildi.

ŞANLIURFA (İHA) – AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu Siverek’te açılan Fen Lisesine kendi babasının adını verilmesi üzerine ziyarette bulundu.
Milletvekili Karahan Uslu ilçenin Çermik karayolu üzerinde bulunan bu yıl ilk kez hizmete açılacak olan, Fen Lisesine kendi babasının adı verildiği Prof. Dr. Abdulkadir Karahan Fen Lisesini ziyaret ederek okul gezdi. Milletvekili Karahan Uslu yaptığı açıklamada, “Ben Siverekli ilk hanım Milletvekili olarak, babası da Siverek’te çıkmış döneminin ilk akademisiyken, bir babanı kızı olarak mutluyum Sivereklilerin, Bakanlığımızın Valiliğimizin göstermiş olduğu vefayı şükranla karşılıyorum ömrünün büyük bir bölümünü Siverek’ Urfa’ya harcamış büyük bir hocanın büyük bir alimin memleketine hizmet sunmuş bir hocanın adının yaşatılması ve ben inanıyorum ki bu fen lisesinden nice Abdulkadir Karahan’lar çıkacak, onun hayali memleketinden kendisini de aşacak alimlerin çıkmasıydı, memleketinin isminin dünyaya duyulmasıydı” dedi.
Milletvekili Karahan Uslu Prof. Dr. Abdulkadir Karahan Fen Lisesi gezisinin ardından Siverek Devlet Hastanesine geçerek burada yatan hastaları ziyaret etti, ardından Şanlıurfa’dan ayrıldı.