Fenerbahçe imza töreninde olaylar çıktı!

Fenerbahçe imza töreninde olaylar çıktı!

’Şampiyonluk Galası’ adlı etkinlik kapsamında Fenerbahçe futbol takımının kalecisi Volkan Demirel, futbolcular Diego Ribas ile Alper Potuk imza gününde taraftarlarla buluştu. Bir alışveriş merkezindeki Fenerium mağazasında düzenlenen imza gününe sarı lacivertli takımın taraftarları yoğun ilgi gösterdi.

Mağazanın bulunduğu katta uzun sıra oluşturan taraftarlar, kapıda izdihama neden oldu. Volkan Demirel insanları sakinleştirmek için konuşma yapmaya çalıştı. Güvenlik şeridi çekildi ve insanlara numaralar dağıtıldı ama sonradan gelen numarasız kalabalık gençlerden oluşan bir gurup sıranın önüne geçerek güvenlik çemberini kırdı ve izdihama neden oldu.

Biber gazlı müdahale


Polis kalabalığı dağıtmak için biber gazına başvurdu. Etkinlikte gazetecilere açıklama yapan kaleci Volkan Demirel, Antalya’daki taraftarlar için kente geldiklerini, onlarla olmaktan mutlu olduğunu belirtti. Yeni sezonda forma satışlarının rekor kırdığını ifade eden Volkan, "Biz istiyoruz ki onlar rekorları alt üst etsin formalarımız satılsın. Kulübümüzün ihtiyacı var.

Fenerbahçe taraftarı üzerine düşen görevi yapacak" dedi. Trabzonspor maçında cezası nedeniyle oynamayacağını aktaran Volkan, "Maça gitmeyeceğim ama takım arkadaşlarım ellerinden geleni yapacaktır. Son üç dört sezondur galip geliyoruz, güzel bir galibiyet alıp üç puanla yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Alper Potuk ise zorlu Trabzonspor deplasmanında sahaya takım olarak ellerinden gelenin en iyisini yansıtıp üç puanla dönmek istediklerini kaydetti. İmza gününde taraftarın yoğun ilgisinden kendilerini mutlu ettiğini aktaran Alper Potuk, onları mutlu etmeye çalışacaklarını söyledi. Diego Ribas da imza gününde taraftarlarla bir arada olup onlara yakınlık göstermeye çalıştıklarını dile getirdi.

Gazetecilerin Trabzonspor maçında sahada olup olmayacağı yönündeki sorusuna Ribas, şöyle cevap verdi: "Başımızda antrenör var oynatıp, oynatmama kararı kendisine ait. Antrenmanlarda çok iyi durumdayım ve hazır durumdayım. Bir aylık ayrılığım oldu. Maç performansı maç oynayarak gelişecek kendimi çok iyi hissediyorum, hazırım. Hocam görev verdiği takdirde elimden gelin fazlasını yapacağım." Trabzonspor karşısında oynayacakları maçta stattaki atmosferin farklı ve özel olduğunu duyduğunu belirten Ribas, kendileri için önemli olanın kazanacakları üç puan olduğunu dile getirdi. Ribas, "Üç puan için sahada bütün mücadeleyi vereceğiz ve üç puanla İstanbul’a döneceğiz" dedi.