Fenerbahçe tekrar Nobre'nin peşinde

Fenerbahçe tekrar Nobre'nin peşinde
Bonservise para ödemek istemeyen Fenerbahçe alınacak ismin Brezilyalı yıldız Nobre gibi önce kiralanacak, sezon sonu opsiyonu kullanılarak satın alınacak.

Teknik adam İsmail Kartal Mersin maçından sonra yaptığı "Devre arasında bir golcü alabiliriz" açıklamasının ardından, gözler ara transfere çevrildi.

Kasımpaşa'nın milli yıldızı Adem Büyük teknik ekibin takibinde olduğu öğrenildi. Ancak Adem'in kulübüyle 2018 yılına kadar sözleşmesi olması bu transferi neredeyse imkansız hale getiriyor. 

O nedenle rotasını yurt dışına çeviren sarı-lacivertliler, 2003-04 sezonunda yapılan Marcio Nobre transferi gibi bir fırsat arıyor. Fenerbahçe o sezon Nobre'yi kiralamış, sezon sonu opsiyonu kullanarak satın almıştı.

Alexandre Pato şarta uyuyor

Yönetimin, teknik heyete "Bize Nobre gibi yarım sezonda 10 gol atacak bir oyuncu lazım" dediği öğrenildi. Brezilyalı Alexandre Pato, Nobre ile benzer bir durum yaşıyor. Pato'nun 1 Ocak'ta kiralık sözleşmesi bitecek ve kulübü Corinthians'a geri dönecek. Fenerbahçe'nin bu konuda Brezilya kulübüne, "Sezon sonuna kadar bedelsiz kiralayalım ve yıllık ücretini biz ödeyelim. Sezon sonunda satın alma opsiyonu koyalım" dediği ancak Brezilya ekibinin bu teklife sıcak bakmadığı belirtiliyor.