Fenerbahçe'nin efsanesi geri dönüyor!

Fenerbahçe'nin efsanesi geri dönüyor!

Hem futbolcu hem antrenör olarak uzun yıllar Fenerbahçe 'ye hizmet eden İsmail Kartal, teknik direktörlük koltuğuna oturunca beklemediği bir krizle baş başa kaldı. Aykut Kocaman ve Ersun Yanal dönemlerinde yardımcı hoca olarak görev yapan Kartal, bu süreçlerde futbolcularla çok yakın ilişkiler kurmuş ve teknik direktörlerle oyuncular arasında köprü vazifesini kusursuz bir şekilde yerine getirmişti. Ancak teknik direktörlük koltuğuna oturunca oyuncularıyla arasına mesafe koymak zorunda kalan Kartal, şimdi kendisini arar oldu.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; ilk etapta yardımcısı Murat Öztürk'ten bu görevi üstlenmesini isteyen İsmail Kartal, istediği sonucu alamadı. Bu nedenle Başkan Aziz Yıldırım'ın da onayını alan İsmail Kartal'ın, geçtiğimiz senelerde Fenerbahçe'de başarıyla kop koşturan Hollandalı isim Van Hooijdonk ile temasa geçtiği belirtildi.

İKİNCİ İSİM KOCH 


B Planını da hazırlayan sarı-lacivertlilerin hocası, Hollandalının bu görevi kabul etmemesi halinde Roland Koch'a teklif götürecek. Birkaç hafta içinde Fenerbahçe'nin yardımcı hocasının netleşmesi bekleniyor.

Aykut Kocaman'la çalışırken, Santos, Cristian ve Emre krizlerini başarıyla tatlıya bağlayan İsmail Hoca, geçen sezon da Sow, Emenike ve Webo'nun yaşadığı sıkıntıları çözen isim olmuştu. Kartal'ın özellikle yabancı oyuncularla kurduğu yakın ilişkiler hem krizlerin kolay aşılmasını sağlamış hem de performans artışlarında çok büyük katkı sağlamıştı.