Fernandao kararını verdi!

Fernandao kararını verdi!

Bursaspor'un Brezilyalı golcüsü Jose Fernandao, Bursaspor'da kalmak istediğini açıkladı.

Yeşil-beyazlı takımın golcü futbolcusu Fernandao, açıklamalarda bulundu. İstanbul Başakşehir maçını değerlendiren Fernandao, "Zor bir maç oldu. Artık bu seviyeye geldikten sonra kolay maç kalmıyor. Ben takımımızın hem kupada hem de ligde başarılı olacak gerekli yüksek güce sahip olduğunu düşünüyorum. İyi çalışıyoruz. Önümüze çıkacak tüm engellere hazırlıklıyız. Bugün de çok zor oldu. Bir şekilde galip geldik. Çeyrek final biletiyle sahadan ayrıldığımız için mutluyuz" dedi.

"İSTANBUL’DAN GALİBİYETLE DÖNMEK İSTİYORUZ"

Pazar günü deplasmanda oynanacak Beşiktaş maçına da değinen Fernandao, "Zor bir karşılaşma daha olacak. Beşiktaş maçı da böyle geçecek, daha farklı olmayacak. Biz elimizden gelenin en iyisini yapıp, galibiyetle dönmeye çalışacağız" diye konuştu.

"BURADA OLMAK MUTLULUK VERİYOR"

Sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceğinin hatırlatılması üzerine Fernandao, "Sezon sonuna kadar Bursaspor ile kontratım var ve bu süre içerisinde hedefim elimden gelenin en iyisini yapmak. Şükürler olsun ki, hem benim hem de takım için işler iyi gidiyor. Transfer konusunda belli taraflar var. Bu işin devamlılığını isteyen taraflar anlaşma zemini arayacaklardır. Bunlar daha sonraki işler. Şu anda ben takımımla birlikte hedeflere odaklanmış durumdayım. Başka da hiçbir şey düşünmüyorum. Ben burada mutluyum. Gerçekten güzel bir kulüp. Bana burada olmak mutluluk veriyor. İyi de bir sezon geçiriyoruz. Umuyorum ki, bu güzellikleri devam ettireceğim ortam oluşur ve ben de burada kalırım” şeklinde konuştu.