FİKRET ORMAN’DAN TARAFTARA MESAJ

FİKRET ORMAN’DAN TARAFTARA MESAJ

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Kulübü Beşiktaş taraftarının her anlamda gururlanacağı bir yapıya kavuşturmak her zamanki gibi en temel gayemiz" dedi.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi’nde yayınladığı yazı ile taraftarlara seslendi. Orman, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Yepyeni bir yılın ilk ayını yine Beşiktaşımız için her branşta var gücümüzle çalışarak geride bıraktık. 2012 yılının Mart ayında yürümeye başladığımız bu aşk dolu yolda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. İdari, sportif, hukuki ve mali alanlarda yaptığımız nice düzenleme ve yeniliklerle daha profesyonel bir hale getirmeye çalıştığımız kulübümüzü, büyük Beşiktaş taraftarının her anlamda gururlanacağı bir yapıya kavuşturmak her zamanki gibi en temel gayemiz."
"HER BRANŞTA HEM SPORTİF HEM DE SOSYAL ANLAMDA MÜTHİŞ BİR UYUM YAKALADIK"
Her branşta hem sportif hem de sosyal anlamda müthiş bir uyum sağladıklarını belirten başkan Fikret Orman, "Yönetim kurulunda şahsımla birlikte birçok büyük projeye imza atan çalışma arkadaşlarımın yoğun çabalarıyla her branşta hem sportif anlamda hem de sosyal anlamda müthiş bir uyum yakaladığımızı bir kez daha sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. Bu kapsamda ailemizi biraz daha genişleterek Futbol A Takımımız’a yeni transferler yapmış bulunuyoruz. Beşiktaşımız’ın aile yapısına uygun olduğunu düşündüğümüz oyuncular, büyük hedeflerimize yürürken gücümüze biraz daha güç katacaktır. Türkiye’nin en iyi yerli ve yabancı oyuncularına sahip olan ekibimize katılan sporcularımızın camiamıza hayırlı ve yararlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
"BÜYÜK BİR PROJEYİ DAHA HAYATA GEÇİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ"
Adanaspor ile yapılan iyi niyet protokolü hakkında da açıklamalarda bulunan Orman, "Kulübümüze değer katma ve her gün en az bir adım daha ileri taşıma konusunda yaptığımız uygulamalar zincirine yeni bir halka eklediğimizi sizlere duyurmak şahsım adına bambaşka bir kıvanç kaynağı. Türkiye’de spor kültürü anlamında ve sporcu yetiştirme konusunda adeta bir fabrika gibi varlığını sürdüren çok değerli ilimiz Adana’nın, marka değeri oldukça yüksek futbol kulübü Adanaspor’la yaptığımız iyi niyet protokolü ve kardeş kulüp anlaşması, Beşiktaşımız’ı hem finansal fair-play kurallarına biraz daha yaklaştırmak hem de yeni yetenekleri en doğru yolla değerlendirmek adına oldukça büyük bir önem arz ediyor. İki kulübün ortak menfaatlerinin ön planda olacağı, gerçek bir iş birliğine adım atarak, bir büyük projeyi daha hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
"VODAFONE ARENA’DA ÇOK ÖNEMLİ AŞAMALARI GERİDE BIRAKTIK"
Orman, yeni stadın yapımında çok önemli aşamaları geri bıraktıklarını belirterek, "Oldukça yoğun bir çalışma içinde olduğumuz bu günlerde hepimizin sabırsızlıkla beklediği yeni evimiz Vodafone Arena’nın yapım çalışmasında da çok önemli aşamaları geride bıraktık. Kaba inşaatını tamamladığımız evimizin ince işleri ve çatı işlemlerinde de olanca hızımızla yol almaya gayret ediyoruz. Temelinde aşkların en güzelini barındıran Vodafone Arena’da sezonun şampiyonluk maçına çıkmak ve şampiyonluk kupasını evimizde kucaklamanın vereceği tarif edilemez mutluluğa erişmek en büyük motivasyonumuz" açıklamasında bulundu.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yazısının devamında şunları ifade etti:
"En büyük Beşiktaşlı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dillere pelesenk olan o meşhur aforizması “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözüne paralel bir spor algısı benimserken, sporcularımızın sergilediği örnek davranışlar bizleri kat be kat mutlu ediyor. Özellikle Ziraat Türkiye Kupası’nda Adana Demirspor’la ilk karşılaştığımız maçta önce Veli Kavlak’ın gösterdiği centilmenlik, ardından yine Adana Demirspor’la yapılan ikinci maçta Necip Uysal’ın yaptığı dürüst eylem, Beşiktaş sporcusunun farkını bir kez daha ortaya koydu. Şiar edindiğimiz ilkeler doğrultusunda hiçbir zaman bu tavrımızdan vazgeçmeyeceğimizi, her daim en doğru perspektifle spora yaklaşacağımızı sizlere gönül ferahlığıyla garanti edebilirim.
Maalesef geçtiğimiz ay içinde yaşadığımız elim bir olayı anarak yazımı tamamlamak istiyorum. Türkiye’de farklı yaş grupları ve farklı sikletlerde birçok başarıya imza atmış güreş takımımızın değerli fertlerinden Cem Yılmaz’ı, elim bir kazayla kaybetmiş olmanın üzüntüsü kalbimizi hüzne boğdu. Bizim gibi, gençleri ve genç sporcuları sonuna kadar destekleyen bir kulübün, bir ferdini kaybetmesinden daha büyük bir kahır olamaz. Merhum sporcumuz Cem Yılmaz’a Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve güreş takımımıza sabırlar diliyorum.
Son olarak EuroCup sekizli finalde karşılaştığı rakibi her iki maçta da yenerek çeyrek finale yükselen kadın basketbol takımımızın teknik ekibini ve oyuncularını tebrik ediyor, mücadele ettikleri tüm kulvarlarda başarılar diliyorum.
Sevgililer Günü’nü de ihtiva eden bu anlam dolu ayda, kalbinizdeki Beşiktaş sevgisinin, sizlere sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum."