Fikret Orman'dan tehdit iddialarına yanıt

Fikret Orman'dan tehdit iddialarına yanıt

Dostları ve aileleriyle bir sanatçıyı dinlemeye gittiklerini ve yaşandığı söylenen olayların "külliyen palavra" olduğunu söyleyen Orman, şunları kaydetti:

"Bir arkadaş geldi, başkanım dedi, buyur dedim. O sırada mekanın güvenlik görevlileri geldi, götürdüler. Arkadaş bir şey söylemedi dedim. Hiçbir sözünü duymadım, terbiyesiz bir kelime söylediğini de duymadım. Hesabımızı ödedik, kalktık. Tehdit etmişler falan... Beni tanıyanlar bilir, sinirli bir mizacım vardır. Olsa cevabını verirdim zaten. Böyle bir durum olmadı yani. Özel hayatımı kamu önünde konuşmayı sevmiyorum ama kamu önünde yaşıyoruz. Buradan öğrendiğimiz de şu oldu, dışarı çıkmayacağız. Zaten çok az çıkıyorum ama ne yapalım artık evde yemek yiyeceğiz, evde oturacağız."

BEŞİKTAŞ, MESLEK LİSESİ OLUYOR

Orman, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın kabulünden sonra yaptığı açıklamada "Beşiktaş Endüstri Spor Meslek Lisesi" kurmak istediklerini ve okulda bütün branşlarda eğitim verileceğini ifade etti.

Orman, "Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, olimpiyat komitesi ile ortaklaşa bir projeyapmak istiyoruz. Kabiliyetli olan sporcuları basketbol, halter, boks dahil olmaküzere burslu okuyacakları İngilizce eğitim veren bir okul yapmak istiyoruz. Çocuklarının spor eğitimi almasını isteyenler için paralı olacak" diye konuştu.