Film yakında, parti şimdi

Film yakında, parti şimdi

Sanat dünyasından ünlü isimlerin de davetli olduğu partiye Cem Yılmaz, rol arkadaşları Ozan Güven, Özkan Uğur, Zafer Algöz’le aynı minibüste partiye geldi.

Birlikte gazetecilere poz veren Yılmaz, Pek Yakında filmiyle ilgili olarak “Özlenen bir Yeşilçam tadını yakalayacaktır” ifadesini kullanırken, Yılmaz Erdoğan’ın gecede yer almayışıyla ilgili soruya ise espri yaparak, “Yılmaz davetliyse gelir herhalde aynı arabayla gelmemizi mi bekliyordunuz?” yanıtını verdi.

İlk kez yönetmenlik yaptığını söyleyen Cem Yılmaz, filmin gişe rekoru kırıp kırmayacağı sorularına ise “Tek başıma ilk defa yönetmenlik yaptım. Arkadaşlarım da benden gayet memnunlar. Rakamlar çok yukarılarda 7 milyonlarda geziniyor ama bilmem belli olmaz. 7 milyon çok iyi rakam ulaşılmaz değil” sözleriyle cevapladı.

Yılmaz, sürekli aynı ekip arkadaşlarıyla film yaptığı şeklinde çıkan eleştirileri ise “O büyük ihtimalle afişe bakıp, isimlerin kim olduğunu görüyorlardır oradan çıkıyor o dedikodular. The Water Diviner’da da aynı insanlarla çalıştık.

Bana da teklif sırasında Russell Crowe dediler gittim yine aynı Russell Crowe” diyerek, espriyle karşılık verdi.

Yılmaz, Russell Crowe’ın geçtiğimiz günlerde “Cem’cin şu sıralar hiç komik değilsin” şeklindeki tweet’in hatırlatılması üzerine “Beraber bir şaka yaptık. Russell Türkçe bilmiyor ama öğrenmiş işte bakın yazdı.



O film de Aralık’ta vizyona girecek” şeklinde konuştu. Çıkacağı Amerika turnesiyle ilgili ne kadar para kazanacağı şeklinde çıkan haberlere ise “Kaç para kazanacakmışım? Allah razı olsun birde parayı getirseler memnun olacağım” yanıtını verdi.

Gece için Yılmaz ve film ekibi için Feriye Lokantası, özel olarak dekore edilip, partinin yapıldığı salon, film setine dönüştürüldü. PepsiCo İçecek Türkiye Kıdemli Pazarlama Direktörü Deniz Aktürk Erdem ise çok başarılı bir iş birliğine imza attıklarını belirterek, Cem Yılmaz’a teşekkür etti.

Gecede pasta kesimi için filmde konuk oyuncu olarak yer alan Yılmaz Erdoğan’ın, partiye katılması beklenirken, ünlü oyuncunun bu sırada Beşiktaş-Bursaspor maçını takip ettiği ortaya çıktı.

Erdoğan’ın, maçın bitiminden sonra geleceğini bildirmesiyle Cem Yılmaz ve arkadaşları üzerinde filmin afişinin bulunduğu pastayı birlikte kestiler.