FIRTINALI HAVADA GÜN BATIMI ÖZÇEKİMİ

FIRTINALI HAVADA GÜN BATIMI ÖZÇEKİMİ

Tüm yurt ile birlikte Bodrum’da da etkili olan kötü hava koşulları bazı vatandaşlara zor anlar yaşatırken bazı vatandaşlara da eğlence kaynağı oldu.
Fırtına nedeniyle Bodrum’da bazı vatandaşlar zor anlar yaşarken bazı vatandaşlar da durumu eğlenceli duruma döndürüyor. Her mevsim gün batımında farklı renklerin oluştuğu Gümüşlük sahiline gelen vatandaşlar renk cümbüşüyle birlikte özçekim yaptılar. Bir çok vatandaşın fırtına nedeniyle dışarıya bile çıkmadığı Bodrum’da genç aşıklar ve bazı vatandaşlar gün batımında oluşan renkleri cep telefonlarıyla da ölümsüzleştirdiler.
DENİZ KARAYLA BİRLEŞTİ
Bodrum’da etkili olan Lodos fırtınası nedeniyle Gümüşlük sahilinde dalgalar denizle karayı birleştirdi. Lodos fırtınası nedeniyle Bodrumlu balıkçılar 3 gündür denize açılamazken, sahillerde bulunan kafe ve restoranlarda fırtınadan nasibini aldı. Fırtına nedeniyle Bodrum sahillerindeki işletmelerin birçoğu günü siftahsız kapatırken, manzaralı restoranlar ve kafelerde normal günlerin üzerinde ciro yaptılar.
Tüm yurt ile birlikte Bodrum’da da etkili olan Lodos fırtınasının Çarşamba günü etkisini kaybetmesi beklenirken bazı hava tahmin sitelerinde Perşembeyi Cumaya bağlayan gece daha etkili bir Lodos fırtınasının başlayacağı tahmin ediliyor.