Galatasaray Bursasporlu oyuncunun peşinde

Galatasaray Bursasporlu oyuncunun peşinde

G.Saray ara transfer döneminin başlamasıyla harekete geçti. Kamerun Milli Forması giyen Aurelien Chedjou'nun Afrika Kupası'na gidecek olması nedeniyle teknik direktör Hamza Hamzaoğlu stoper takviyesi isterken sarı-kırmızılı yöneticiler, Bursaspor'un milli stoperi Serdar Aziz için yeniden düğmeye bastı. Galatasaray Başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun talebi doğrultusunda hem Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı hem de yakın dostu teknik direktör Şenol Güneş'le görüşerek milli oyuncusu Serdar Aziz'i istediği ortaya çıktı. Serdar için Bölükbaşı'na ilk yoklamayı Riva'da düzenlenen Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantısında yapan Albayrak'ın yeşil-beyazlı kulübe para ve Gökhan Zan'ın yanı sıra bazı futbolcuları takas olarak vermeyi teklif ettiği öğrenildi.

ŞENOL GÜNEŞ TOPU YÖNETİME ATTI

Başkan yardımcılarından Hamdi Yasaman'ın da son iki gündür yoğunlaşan görüşme trafiğinde yer aldığı Güneş'in de bu transferle ilgili 'yeşil ışık' yakarak topu yönetim kuruluna attığı ifade edildi. Bursaspor yönetiminin de UEFA'nın belirlediği ödeme takviminin daralmasından dolayı bu transfere sıcak baktığı ifade edilirken, futbolcunun menajeri Haluk Canatar'ın da Bursa'da olması Galatasaray ile yapılan görüşmelerinin yoğunlaştığının bir göstergesi olarak kabul edildi.

B PLANI DA BAŞKA BİR SERDAR!

G.Saray'ın defans için gündemindeki bir başka oyuncu da Spartak Moskova'da forma giyen Türk asıllı Serdar Taşçı. 27 yaşındaki oyuncuyu kiralamak isteyen sarı-kırmızılı kulüp, bonservisi 6 milyon euro olan Serdar için 2.5 milyon euro'yu gözden çıkardı. Görüşmeleri Abdurrahim Albayrak yürütüyor.