Galatasaray Dergisi'nden kaleci Volkan'a ağır sözler

Galatasaray Dergisi'nden kaleci Volkan'a ağır sözler
Galatasaray Dergisi’nin Süper Kupa ile ilgili yazısında, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel için ağır ifadeler kullanıldı.

Galatasaray Dergisi de topa girdi

Süper Kupa finali, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki ipleri daha da gerdi. Her iki taraf maçta yaşanan olaylar nedeniyle birbirlerini ve Türkiye Futbol Federasyonu’nu suçlamayı sürdürürken, sarı kırmızılı kulüpten şok bir hamle geldi.

Galatasaray Kulübü’nün resmi yayın organı olan Galatasaray Dergisi, Süper Kupa maçı sonrası Felipe Melo’ya “köpek” göndermesinde bulunan Fenerbahçe kalecisi Volkan için ağır bir yorum yaptı. Süper Kupa karşılaşmasının anlatıldığı yazıda, isim verilmeden Volkan için şu ifadeler kullanıldı:
 


Kova kaleci bile olamamak

Eskiden bu topraklarda müstehzi bir tavrın muhatabı olmayı kaldıracak temiz insanlar giyerdi reuch marka kaleci eldivenlerini ve rakip takım kalecilerin huzurunu kaçıracak ve en tatsız kelime “kova”ydı. Biz büyüdük ve kirlendi dünya hikayesi gibi bu satırların sonu ama futbol değişmedi, rakip takımda yine kaleci var. Uzun boylu, eldivenli hatta belki de daha yetenekli… Ama bir şeyler eksik diyeceğiz çok naif kalacak. Tam bir tarifi yok, şimdi biz ona kova desek, o güzel insanlara hakarete çıkar bu kelimenin adresi.