Galatasaray iftarda buluştu

Galatasaray iftarda buluştu

1905 GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen iftara, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyeleri, Galatasaray Futbol A Takımı Teknik Direktörü Okan Buruk, eski teknik direktörlerinden Fatih Terim ile çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Dursun Özbek, yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremler nedeniyle buruk bir ramazan geçirildiğini ifade ederek, "Ülkemizin yaklaşık yüzde 20'sinin harap olduğu bir deprem yaşadık. Hayatını kaybeden kardeşlerime Allah'tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum. Deprem döneminde Galatasaray Kulübü, büyük bir imtihan verdi. Bölgeye en çabuk ulaşan, en büyük desteği veren, faaliyetlerinde en başarılı olan spor kulübüydük. Yaraları sarmak için faaliyetlerimiz devam ediyor. Yardımlarımız durmayacak. Bölgeye destek açısından girdiğimiz faaliyetlerde ilk günkü hızımızı korumalıyız. Galatasaray olarak verdiğimiz sözler ve yapmamız gereken çok iş var." diye konuştu.

Özbek, sarı-kırmızılı camiada birlik ve beraberlik ile sevgi iklimi oluştuğunu belirterek, "Özellikle sevgi ile özdeşleşmiş bir ay içindeyiz. Bunu yıllar boyunca sürdürelim." görüşünü dile getirdi.

Spor Toto Süper Lig'in devam ettiğini aktaran Dursun Özbek, "Lige sataşanlar, ligin formatını değiştirmeye çalışanlar var. Onlar için de söyleyecek çok fazla şey yok." şeklinde sözlerini tamamladı.