Galatasaray'da başkanlığa adaylığını resmen açıkladı!

Galatasaray'da başkanlığa adaylığını resmen açıkladı!

Kıran, yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü'nün son dönemde gerçekleştirdiği genel kurullarda üyelerin kendisine büyük ilgi gösterdiğini belirterek, "Bu ilgiye sessiz kalma şansım olmadığını düşündüm. Dolayısıyla mayıs ayındaki olası bir seçimde başkan adayı olacağım" dedi.

"Hamzaoğlu ile yola devam etmek isteriz"

Turgay Kıran, Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ile ilgili de "Hamza Hamzaoğlu'nun şu anda yaptığı Galatasaray'a çok yakışır bir durum. Galatasaray çok sıkıntılı bir dönemde olmasına rağmen hiçbir şey düşünmeden göreve geldi. Dolayısıyla bizim de Hamza'ya vefa borcumuz var. Hamza Hamzaoğlu Türkiye'de kendisini ispat etmiş bir teknik direktör. Ben ve ekibim göreve gelirsek Hamza ile yola devam etmek isteriz" değerlendirmesinde bulundu.

"Dürüst başkan adayı olursa adaylıktan feragat ederiz"


Turgay Kıran, başkanlık görevi için adı sıkça dile getirilen Galatasaray Kulübü Sportif AŞ Yöneticisi Ali Dürüst'ün başkan adaylığını açıklaması halinde, adaylıktan vazgeçeceğini söyledi.

"Ali Dürüst'ün başkan olmasını herkes ister. Kendisi benim kardeşimdir" diyen Kıran, "Ona karşı büyük bir sevgi ve saygı duyuyorum. Kaç defa başkan adaylığı teklif edildi, kendisi kabul etmedi. 'Ben başkan adayıyım' derse biz de adaylıktan feragat ederiz. Ali Dürüst istiyorsa zevkle adaylıktan çekilirim. Bizim amacımız Galatasaray, bir kompleksimiz yok" dedi.