Galatasay'lılar Melo için kenetlendi

Galatasay'lılar Melo için kenetlendi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a hakaret gerekçesiyle 2 maç ceza alan Felipe Melo’ya teknik direktör Cesare Prandelli ve takım arkadaşlarından büyük destek geldi.

Cim-Bom’da teknik kadro ve oyuncular Eskişehirspor maçının sambacının cezasıyla daha da önem kazandığı konusunda birleşerek, “Böylesine adil olmadığını düşündüğümüz bir karar sonrası kazanmak için daha çok çaba göstermeliyiz.

Bu karar dördüncü yıldıza giden yolda bizi daha fazla kenetleyecektir. Melo bizim çok değerli bir isim. Olmaması elbette büyük handikap ama bu karar bizim motivasyonumuzu üst seviyelere çıkardı” yorumunda bulundular.

‘Bu sene çok özel’

Melo’nun da takım arkadaşlarına başarılar diledikten sonra, “Benim için oynamanızı istiyorum. Sizi yalnız bıraktığımız için çok üzgünüm. Bu sene çok özel bir sene. Her maçın ne kadar zorlu geçeceği ve önemli olduğu zaten ortada. Buna rağmen almış olduğum ceza yüzünden sizleri yalnız bırakacak olmak beni çok üzdü. Umarım ligdeki ikinci maçımızı da kazanırız. Anderlecht maçında sizin yerinize daha fazla koşarım” diyerek arkadaşlarını motive etmeye çalıştığı belirtildi.