Galericiye arkadaşından hain tuzak!

Galericiye arkadaşından hain tuzak!

Bahçelievler’de lüks otomobil satan Kök Grup’un sahibi Özgür Yalçınkaya (35), 16 Eylül’de ortadan kayboldu. Yalçınkaya’nın ailesi bir gün sonra durumu polise bildirdi. Olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği çalışma başlattı. Yapılan çalışmada Yalçınkaya’nın en son aynı işi yapan arkadaşı Recep Akman’la Anadolu Yakası’nda otomobil bakmaya gittikleri anlaşıldı.



Emniyete çağırılarak ifadesi alınan Akman’ın çelişkili bilgi vermesi, tekstil işi ve oto galericilik yapan Akman’ı olayın bir numaralı şüphelisi yaptı. Araştırmalar derinleştirilince, Akman’ın; Yalçınkaya’yı bir otomobilde öldürdüğü, olaydan 1 gün sonra Çatalca’daki villasının bahçesinde bulunan tavuk kümesine gömdüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan Akman, Akman’a yardım ettiği tespit edilen şoförü Bayram Ata (42) ve durumdan haberi olmasına rağmen olayı gizlediği değerlendiren Akman’ın babası gözaltına alındı



İfadelerin ardından polis; Recep Akman’ı da alarak Çatalca’daki adrese gitti. Akman, cesedi gömdüğü yeri gösterirken, olay yeri inceleme ekipleri tarafında yapılan kazıda, Yalçınkaya’nın cesedi çıkarıldı. Gözaltına alınan 3 şüpheli emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.