Gaün İslahiye İibf Yeni Binasında Eğitim Verecek

Gaün İslahiye İibf Yeni Binasında Eğitim Verecek

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) öğrencilerini yeni binasında yenilenen vizyonuyla karşılayacak.
2009 yılında eğitim öğretime İslahiye Belediye Hizmet Binasında başlayan GAÜN İslahiye İİBF Arfalı Mahallesi’ndeki yeni yerleşkesinde kendi binasına taşındı.
GAÜN İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Altıntaş, İktisat, İşletme ve Kamu Yönetimi olmak üzere üç bölümü bulunan İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine 2014 ÖSYS sonuçlarının açıklanmasıyla yeni 186 öğrencinin katılımıyla 586 öğrencinin eğitim göreceğini söyledi.
Prof. Dr. Altıntaş, öğrencilerin hayatında önemli bir dönem olan üniversiteye ilk adımı attıkları şu günlerde tercihlerinde ilk sıralarda fakültelerini tercih etmelerinden dolayı öğrencilere teşekkür etti.
Öğrencilere daha iyi hizmet sunmak için üniversite eğitimlerini sürdürecekleri güvenli, bilimsel ve sosyal bir üniversite ortamı hazırlamaya çalıştıklarını belirten Prof. Dr. Altıntaş, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun’un destekleriyle inşaatı tamamlanan fakültenin yeni öğretim döneminde hizmet verecek olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.
İslahiye İİBF’de üç bölümün açık bulunduğunu söyleyen Prof. Dr. Altıntaş, ileriki günlerde Uluslararası İlişkiler, Maliye ve Ekonometri Bölümlerini açmayı planladıklarını ifade etti.
FAKÜLTEDE KAYITLAR BAŞLADI
İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde 2014 yılı ÖSYS sonuçlarının açıklanmasıyla İktisat, İşletme ve Kamu Yönetimine toplam 186 öğrenci, İslahiye İİBF’yi tercih ederek kayıt hakkı kazandı. Kayıtların 5 Eylül 2014 mesai bitiminde sona ereceği belirtildi.