Gaziantepspor Ligde Bu Yıl Sürpriz Yapmak İstiyor

Gaziantepspor Ligde Bu Yıl Sürpriz Yapmak İstiyor

Gaziantepspor Kaptanı Elyasa Süme iyi bir kamp döneminin ardından lige iyi başladıklarını, bu sezon başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Gaziantepspor Kaptanı Elyasa Süme, ligin ilk haftasında galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, “Uzun bir kamp dönemi geçirdik ve orada özellikle ilk haftalarda iyi bir başlangıç yapmamız gerektiğini söyledik. Çünkü geçtiğimiz yıllarda bunu başaramamıştık. Çok şükür bu sezon lige 3 puanla başladık ama bu maç geride kaldı. Önümüzde şimdi Kayseri Erciyesspor maçı var ve ardından Fenerbahçe maçı var. Hedefimiz ilk galibiyetimizi taçlandırmak için Kayseri Erciyesspor karşısında galip gelmek istiyoruz. Yakalayacağımız özgüven ile Fenerbahçe karşısına çıkmak istiyoruz” dedi.
"MİLLİ TAKIM ARASINI ÇOK İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ"
Tecrübeli futbolcu, milli takım arasını çok iyi değerlendireceklerini ve lig süresince taraftar desteğini mutlaka görmek istediklerini de ifade ederek, “Şu anda milli takım arası var ve aramıza yeni katılan arkadaşlar olacak. Onlar da bize güç katacaktır inşallah. Elimizden gelenin en iyisini yapıp çalışmalarımıza devam edip, yaptığımız hatalardan da ders çıkarıp taraftarımıza daha iyi bir Gaziantepspor’u göstermek istiyoruz. Bu başladığımız güzel günlerimizi inşallah devam ettireceğiz ve başarılı bir şekilde devam ederiz. Ama istemediğimiz durumlar çıkıp kötü giderse buna rağmen taraftarımızın desteğini arkamız da görmek istiyoruz. İyi günde kötü günde birlik ve beraberlik içinde olursak güçlü olacağımıza inanıyorum. İnşallah yakaladığımız bu iyi havayı devam ettirip daha iyi yerlere geliriz” diye konuştu.
"SİVASSPOR MAÇINDA BİRLİK VE BERABERLİK ÖRNEĞİ GÖSTERDİK"
Sivasspor maçı karşısında birlik ve beraberlik örneği göstererek galip geldiklerini de hatırlatan Kaptan Elyasa, “Çok yeni bir takımız ama takım halinde hareket edince güçlü olacağımıza inandık. Biz birlikte hareket ettiğimiz için su molası vardı ve o anı ben maçın kırılma noktası olarak görmüştüm. Orada teknik heyet ile kendi aramızda bir konuşma geçti. Bu aranın ardından maça başlar başlamaz golleri bulduk ve bu bize galibiyeti getirdi. Karşımızda güçlü ve oturmuş bir takım olmasına rağmen galip gelmesini bildik. Çok iyi oynadığımız söylenemez çünkü bu takım daha iyisini yapabilir, yapacak da” şeklinde konuştu.
OĞULCAN ÇAĞLAYAN: "ŞİMDİ ÖNÜMÜZDEKİ ZAFERLERE BAKACAĞIZ"
Gaziantepspor’un genç golcüsü Oğulcan Çağlayan uzun yıllardır lige galibiyetle başlayamadıklarını hatırlatarak, “Uzun yıllardır galibiyetle başlayamıyorduk lige. Lige galibiyetle başlamamız bizim için çok iyi oldu. Şimdi önümüzde Kayseri Erciyesspor maçı var ve Sivasspor maçını unutup bu maça odaklanacağız. Futbolda dün yoktur, şimdi önümüzdeki zaferlere bakacağız inşallah” dedi.
Teknik direktör Okun Buruk’un müdahaleleriyle ikinci yarıda galibiyete gittiklerini belirten golcü futbolcu Oğulcan, “Oyuna biraz defansif kadro ile çıktık. İkinci yarıda Okan hocamızın taktiksel hamleleri ile maçı çevirmeyi başardık. Futbol bir takım oyunu zaten. Kimin önde olup olmadığı değil kimin kazanıp kazanmadığı önemli. Biz de bunu başardığımız için çok mutluyuz” diye konuştu.
Genç golcü forma şansı buldukça taraftarı ve camiayı mutlu etmek için gol yollarında etkili olmaya çalışacağını da belirterek, “İyi bir kamp dönemi geçirdim ve şu anda lig başladı. Hocamız ilk oynadığımız maçın ikinci yarısında bana oynamam için 30 dakikalık bir zaman dilim verdi. Ben de bana verilen şansı iyi değerlendirmeye çalıştım ama sadece gol eksikti. Ama sonuç olarak kazandığımız için çok mutluyuz. Bende inşallah bundan sonraki haftalarda forma şansı bulursam gollerimle taraftarımızı ve camiamızı mutlu etmeye çalışacağım” şeklinde konuştu.