Genç İş Adamlarından Akhisar Belediyespor’a Moral

Genç İş Adamlarından Akhisar Belediyespor’a Moral

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde idman öncesi Akhisar Genç İş Adamları Derneği’ni (AKGİAD) konuk etti. AKGİAD Başkanı Özkan Kalın ve yönetim kurulu üyeleri, yeni sezon öncesi Balıkesirspor galibiyeti ile başlayan yeşil-siyahlılara Sivasspor maçı öncesi de başarılar diledi.
Sivasspor maçı hazırlıkları öncesi tesislerinde Akhisar Belediyespor’u ziyaret eden AKGİAD yönetimi, futbolcular ve teknik heyete baklava ikram etti. Akhisar’ın en büyük başarı grafiğini yakalayan Akhisar Belediyespor’un büyük başarılara imza attığını işaret eden AKGİAD Başkanı Özkan Kalın, bu başarıda herkesin muhakkak ki bir katkısı olduğunu belirterek, yeni sezonda da inşallah başarıların devamının geleceğini söyledi.
Kalın, yaptığı açıklamada, marka değeri yükselen Akhisar’ın reklam ve sponsor konusunda sıkıntı çekmemesi gerektiğini ifade ederek, 21 Eylül günü Genç İş Adamları tarafından yapılacak olan Balo’ya davet ettiğini dile getirdi. Bunun yanında tarihinde ilk kez geçen sezon Milli Takım’a oyuncu veren Akhisar’ın bu başarı ile ayrı bir gurur yaşattığını belirten AKGİAD Başkanı Özkan Kalın, "Bu sezon ve gelecek sezonlarda da milli takımda ter dökecek oyuncular göndermeyi hedeflemesini bekliyoruz" dedi.