Genç kadın ve sevgilisine barda dayak!

Genç kadın ve sevgilisine barda dayak!

Habertürk Gazetesi'nden İrem Koca'nın haberine göre, Taksim Bekar Sokak'taki U2 İrlandaPub'ında önceki gece nekân sahibi tarafından demir sopayla dövüldüğünü öne sürerek polise şikayette bulunan 28 yaşındaki Didem Okay, yaşadıklarını anlattı. 

Olaydan sonra hastaneye giderek darp raporu aldıklarını, ardından da polise gittiklerini anlatan Okay, yaşadıklarını şöyle anlattı:
"Erkek arkadaşımla gece 01.00'de mekana gittik. 2 İrlandalı, 1 de mekân sahibi vardı. Eğlenip şarkı söylüyorduk. Yarım saat sonra İrlandalılar gitti. Giderken 'Yarın da gelin beraber olalım' dediler. Mekan sahibi bir anda kendi kendine bizi mekanda istemediğini söyledi. Biramız bitince çıkacağımızı söyledik. Adam dışarı çıktı, demir sopa aldı geldi, kapıyı kapattı. 6-7 metrekarelik bir yer. Sadece mekan sahibi çalışıyor.  Önce erkek arkadaşıma vurmaya başladı. Durdurmaya çalışırken beni de dövmeye başladı. Hiçbir nedeni yok. Üzerimizde tepindi adeta adam. Bizi sevmediğini söyledi. Ben dışarı kaçabildim. Çığlık atıp etraftan yardım istedim. Bizi öldüreceğini düşündüm."

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Durumun polise bildirilmesinden sonra 6 sivil polisin geldiğini söyleyen Okay, "Polislerin yönlendirmeleri doğrusunda önce hastaneye gittik. Darp raporu aldık. Daha sonra poliste ifade verip suç duyurusunda bulundum. Kamera kayıtlarını izleyeceklerini söylediler" dedi.

'CANI İSTEYİNCE MEKANDAN KOVAR'

Sosyal medyada bir çok kişi mekânla ve barsahibiyle ilgili yorum paylaştı. Bir kullanıcı, mekân sahibi için "Canı isteyince mekandan kovar" dedi.

''SOPAYLA DÖVÜLMEKTEN KURTULDUK''

İstanbul'da yaşayan Tina D. adlı Rus kadın da şunları söyledi: ''Eğer bir kaç ay önce aynı olay, aynı barda başımıza gelmeseydi böyle bir şeyi paylaşamazdım. Şanslıydık ki demir sopalarla dövülmeden kurtulduk. Gecenin mahvolmasını istemediğimiz ve şok olduğumuz için bir şey yapmadık. Yarım saat kaba sözlere maruz kaldıktan sonra 2 kat pahalı içkilerimizi içip mekandan ayrıldık. Mekan sahibi tehlikeli ve bar işletmeye uygun değil''

''ERKEK ARKADAŞIYLA KAVGA ETTİK''

BARIN sahibi Hikmet adlı kişi, Didem Okay'ın iddiaları üzerine Twitter'dan açıklama yaptı. Olayın çarpıtıldığını iddia eden bar sahibi, şunları dedi:
"Çifte, mekanı kapatma saatimizin geldiğini söyledim. Israrla kalıp içmek istediklerini söylediler. Kadın, bardağa bira doldurmaya çalıştı, biraları döktü.  Yapmaması gerektiğini söyleyip, geriye doğru ittim. Bardağı bana fırlattı. Erkek arkadaşı ile aramızda şiddetli kavga yaşandı. İkimiz de yere düştük. Bayan da aramıza giriyor, ara sıra da beni itiyordu. Kapıya çıkıp bağırmaya başladı. Erkek arkadaşını da zorla dışarıya çıkardım. Polisler geldi. Benden şikayetçi olduklarını söylemişler. Geri gelmediler. Tutanak da tutulmamış oldu. Bayan arkadaşın yüzündeki darbe nasıl oldu hiçbir fikrim yok."