Gençlerbirliği maçında gençler sahneye çıkacak

Gençlerbirliği maçında gençler sahneye çıkacak

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Spor Toto Süper Lig‘de bu sezon çıkacakları son maçı değerlendirdi. Gençlerbirliği ile Cuma günü karşılaşacaklarını belirten genç teknik adam;

“Son maç. Bizim için değişen bir şey yok. Ankara’ya kazanmak için gideceğiz. Evet, çok eksiğimiz var ama geçen hafta da vardı. Maçı ciddi anlamda önemsiyoruz. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Gençlerbirliğiiçin zor bir süreç. Küme düştüler. Geçmiş olsun onlara da…”

“KADRODA REVİZYON OLACAK”

“Kadroda revizyon olacak. Genç arkadaşlarımız var arada. Elimizdeki mevcut futbolcularla en iyi kadroyu çıkartacağız. İki haftadır genç futbolcularımızın gelişimine bakıyoruz. Onlarla da başlayabiliriz sonra da oyuna sokabiliriz. Ama şans vereceğiz…”

“FUTBOLCU KENDİ İSTEMELİ…”

“8-9 oyuncumuz sakat ve cezalı. Biz 4 futbolcuya izin verdik. Onlar da Dünya Kupası‘na gidecek futbolcular. Onların da böyle bir talebi oldu. Dinlenip, kampa katılmak istediler. Burada tutabilirdik ama burada bulunan futbolcu, kendi isteği ile burada bulunsun ki sahada verimli olabilsin. Tamamen benim tasarrufumda. Kendi istekleri olunca, son haftayı motive hazırlanamayacaklarını söyleyince, biz de milli maçlar öncesi izin verdik…”

“BATALLA’YA TEŞEKKÜR EDERİM”

“Batalla‘yı oynatacağım. Ben kendisi ile görüştüm. Belki finali Bursa‘da yapmak isteyebilirdi. Ben tamamen kararı ona bıraktım. O, kendisi gelmek istedi, bulunmak istedi. Kendisine de teşekkür ederim…”

“SEZONU ANKARA’DAN SONRA DEĞERLENDİRİRİZ”

“Şu an sezonu değerlendirmek yerine Gençlerbirliği maçına odaklanmamız gerekiyor. O maçtan sonra sezon değerlendirmesi olacaktır…”