Gençlik Spor Yaz Futbol Okulu Tam Gaz

Gençlik Spor Yaz Futbol Okulu Tam Gaz

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün bünyesinde bu sezon Yaz Spor Okulları Kapsamında ilk kez açılan Yaz Futbol Okulu tüm hızıyla sürüyor.
Geleceğin yıldızları genç antrenörler Fetullah Demir ile Turan Ağar’dan futbol eğitimi alıyor. İki genç teknik adam, futbolun temel tekniklerini minik yıldızlara anlatırken, gençlerin futbol okuluna göstermiş olduğu ilgiden bir hayli memnunlar.
Bu yaz 50’yi aşkın öğrencinin sürekli olarak yaz futbol okulu kurslarına geldiğine işaret eden Antrenör Fetullah Demir, “Kursumuzda çok yetenekli öğrenciler var. Bu öğrencileri değerlendirmek istiyoruz. Bu nedenle de 2000 ve üzeri doğumlu yaş gruplarında il birinciliği müsabakalarına katılmak istiyoruz. Amacımız Erzurum futboluna hizmet vermek ve yetenekli gençleri îlerisinde diğer futbol kulüplerimize kazandırmak” diye konuştu.
Antrenörler Fetullah Demir ile Turan Ağar, yaz sezonu boyunca GHSİM Spor İl Müdürü Vekili Memduh Ceyhan, şube müdürü Fuat Taşkesenligil ile Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz’dan hep destek gördüklerinin altını çizerek, bu destekler sayesinde genç yıldızları keşfettiklerini ifade ettiler.