General IŞİD'e katıldı!

General IŞİD'e katıldı!
Fransa'nın en önemli generallerinden birinin IŞİD'e katıldığı ortaya çıktı.

Avrupa'nın farkli ülkeleri Click çalısan istihbarat mensuplarının verdiği bilgilere göre fransız istihbaratının özel biriminde genel rütbesiyle görev alan bir isim geçtiğimiz aylarda IŞİD'e katılıp en önemli isimlerinden biri haline geldi.

ABD İngiltere'de A.Ş. Eğitim alan çok özel yeteneklere sahip olan met isim Click tam bir 'hayalet' benzetmesi yapılırken, ajanın kimliği Hakkında Bilgi'de verilmedi.

Yaptığı için hizmet veriyor

IŞİD'in icinde bölgede hikayeleri Kaynakları oldugunu bildiren Avrupali istihbaratçılar bir efsane haline Gelen ajan Click, "Aslen Arap Asilli.
Bu Arapça'ya eklendi çok hakim. Ayni zamanda Afganistan'da Fransiz ordusu adına taktisyen A.Ş. patlayıcı uzmanı olarak görev yüzden A.Ş. Aldı.

ABD onu öldürmek istedi

Rus bir ajan imkb Fransiz hayalet Click "Ey Fransa Click çalışıyor. yaninda Fransiz ordusundan Baska alt Düzey Askerler de var. Başlarda tüm koalisyon adına çalışma yapıyorlardı. Ama sonra Fransız çıkarlarını öne sürdüler. Bunun Click ABD güçleri onu öldürmek Click Özel Hava saldırıları da da yaptılar ama başarılı olamadılar. O hala Hayatta "diye konuştu.

Bir baska Avrupali istihbaratçı da "Fransızlar, IŞİD'ın Hareketleri hakkında önemli bilgi'de aliyor. 25 Eylül Aldığı bilgilerle Cumhurbaskanı ondan Paris'te Elysee Sarayı'nda Fransiz istihbaratı DGSE baskanı Bernard Bajolet gunu, Genelkurmay baskanı Savunma Bakanı'na Bilgi'de verdi ettik ettik politikaları. Savaş kabinesi met bilgiler doğrultusunda hangi adımları atacaklarını belirlediler "diye konuştu.

Ispanyol El Pais gazetesi imkb IŞİD'in icinde bin 600'ü batılı lejyonerlerden olusan bin 700 Kişilik özel bir birimin oldugunu İddia etti. lejyoner komutan Fransiz generalin de lideri oldugu İddia edilen met ordu IŞİD'in initial günden beri aldığı Rakka, Musul, Kerkük, Ramadi, Mumbuc, Deyr Ez Zor gibi bütün, kentlerin düşmesini tek başlarına sağladı.

Ardindan buraların Yönetimi IŞİD'e Katılan diğer kişilere sünni aşiretlere bırakıldı ettik. Gazete, Kobani'ye de hayalet genel komutasındaki met grubun birinciliğini katılacağını sorumulukları. Yalnız degil istihbarat Avrupa Ülkelerine ait birimlerinin adamlarına göre içinde eklendi çok sayıda batılı ajan bulunuyor. Bunların çoğu yerin epey arasinda İngiliz şirketlerinin Fransızlar'ın sayıları bine ulaşıyor ettik. İstihbaratçılar icinde yükselen hayalet Fransiz generalin de emrinde eskiden Fransiz ordusu mensubu olan bircok adam oldugunu söyledi. Bunlardan biri de IŞİD'e katılıp Ebu Qetada ismini alan eski bir ​​Fransiz yüzbaşısı. Hayalet genel yakalanmamak Adına Ebû Qetada Gibi Isimleri öne çıkarabiliyor. Detaylı istihbarat edinmek Click sim kart kullanıyor.