Giresun Belediyesi’nden Eğitime Destek

Giresun Belediyesi’nden Eğitime Destek

Giresun Belediyesi internet üzerinden öğretmen ve öğrencilere ücretsiz eğitim desteği sağlıyor.
Belediye Başkanı Kerim Aksu,’ www.islemegitim.com’ adresli çevrim içi eğitim sisteminden öğretmen ve öğrencilerin ücretsiz yararlanacağını söyledi.
Başkan Aksu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi:
“Öğrencilere ve öğretmenlere kişiye özel şifre dağıtacağız. Şifrelerle sisteme girecek öğrencilerimiz; kolay okuma, hızlı okuma, test, kılavuz, zihinden problem çözme, dilbilgisi, matematik, fen ve teknoloji, sosyal bilimler, tatil kitabı, sesli hikâyeler, masallar gibi bölümlerden ücretsiz yararlanabilecekler. Öğretmenlerimiz ise öğrencilerini siteden takip edebilecekleri gibi uygulama üzerinden öğrencilerine ödev verebilecekler, çözülen testlerin sonuçlarını değerlendirebilecek, site içersinde yer alan tüm etkinliklere ulaşabilecekler. Bu online uygulama 1. sınıftan 8. sınıfa kadar tüm sınıfları kapsayacak.”
Giresun Belediyesi’nin eğitime destek programı çerçevesinde hazırlanan şifre kartları Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak dağıtılacak. Programdan yararlanmak isteyen öğretmenlerin şahsen, öğrencilerin velileri ile başvurmaları yeterli olacak.