Giresun Üniversitesi’nde Kayıtlar Başladı

Giresun Üniversitesi’nde Kayıtlar Başladı

Giresun Üniversitesi’nde 2014-2015 akademik yılı için öğrenci kayıtları başladı. Gazipaşa Yerleşmesi’nde gerçekleştirilen kayıtlar kapsamında 7 bini aşkın öğrenci Giresun Üniversitesi’nde eğitim görmek için kayıt yaptıracak.
Üniversite Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, Gazipaşa Yerleşkesi’ne giderek, burada kayıt yaptıran öğrenci ve velilerini ziyaret etti, kayıtlar için yapılan hazırlıkları inceledi. Gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Attar, "Heyecanlı olduğumuz bir gün. Günlerdir, bugüne hazırlanıyoruz. Gördüğünüz gibi çok düzenli ve sağlıklı bir ortamda kayıtlar yapılıyor" dedi.
Attar, Giresun Üniversitesi’ne yoğun bir ilginin olduğunu, bundan duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Bu yıl teveccüh edilen bir üniversiteyiz. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Tercih ve kayıtlar yüzde yüz. Doluluğumuz ise yüzde 90’ların üzerinde. Hiçbir veli Giresun Üniversitesi’ne kayıt yaptıran öğrencileri için endişelenmemeli, tasalanmamalı. Çünkü velilerin evlatları artık bizlere emanettir” diye konuştu.
Attar, kayıt süreci içerisinde Giresun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği, Emniyet Müdürlüğü ve Giresun Valiliği’nden ciddi destek gördüklerini, bu nedenle hepsine minnettar olduklarını dile getirdi.
Öte yandan her yıl olduğu gibi “İlk adımda dost eli” kampanyası çerçevesince öğrenci ve velilerin her türlü sorunları ihtiyaçları için yardımcı olunurken, kayıt için gelen öğrenci ve velilere ücretsiz çeşitli yiyecek ve içecek ikramlarında bulunuluyor.