"Git diyoruz gitmiyor, yatarak para alıyor"

"Git diyoruz gitmiyor, yatarak para alıyor"

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Gökhan Zan için, "Git diyoruz gitmiyor, yatarak para alıyor" derken, Lucas Ontivero hakkında da, "Bela okumak istemiyorum ama çok ağır bela okuyacağım! Menajerine 'utanmadınız mı Galatasaray'ın 2 milyon Euro'sunu alırken' dedim" ifadesini kullandı.

NTV Spor'a gündem yaratacak açıklamalarda bulunan Abdurrahim Albayrak'ın sözleri şöyle:

"PARASINI TAKIR TAKIR ALMIŞ"

"Gökhan kardeşimiz ısrarla gitmek istemiyor. Bazı demeçleri kulağıma geldiğinde de üzülüyorum. Uzun zaman kalmış, sakatlıklar geçirmiş ve parasını takır takır almış. Bu duyduklarım hoş değil. Ben yatarak paramı alırım, hoş değil. Gitsin oynasın. Asgari ücretle çalışan insanlar, maç seyretmek için geliyor. Oynamayan oyuncuyu izlemek için gelmiyorlar. Bir an önce kulüp bulsun, sonraki yıllar için kendine yol açsın.
Gökhan Zan sevenlerini sevindirsin. İyi oynadığı zaman, Gökhan kardeşimizi sevenler mutlu olacak. Gitsin, oynasın. Biz ona ne fedakarlık varsa yapacağız. Biz hocanın raporu doğrultusunda onları göndermek zorundayız.

"VEYSEL'E, YİĞİT'E TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Veysel'e, Yiğit'e teşekkür ediyorum. Furkan Karabük'e gitti, asla satmayı düşünmüyoruz. Kendisi de en azından gitti, oynayacak ve seneye hazır olacak. Galatasaray'ın kasasından boşuna para çıkmasın, yazık günah. 'Her gün ben sakatım' diyen insana, senede 1 milyon 100 bin dolar para veriyorsun. Hakikaten içim yanıyor."

"BEKLEDİĞİMİZİN ÜZERİNDE BİR KAMP OLUYOR"

"Futbolcular çalıştıkça, çalışmak istiyor. Herkes mutlu, futbolcular neşeli. Herkesin içi fıkır fıkır, ikinci yarının başlamasını herkes bekliyor. Çok memnunuz. Hoca da bunları dile getirdi. Beklentimizin çok üzerinde bir kamp oldu. Birinci dakikadan, son dakikalara kadar soyunma odası olsun, oteldeki aralarımızdaki kapışmalar, tavla partileri olsun...

"SNEIJDER İLE ŞAKALAŞIYORUZ"

Sneijder ile çok özel şakalaşmalar yaptık. Demek ki bazı şeyleri duymak istiyordu. Teknik heyetin kendisi ile ilgili duymak istedikleri şeyleri duyduktan sonra kendine geldi. Aklına gelebilecek olan bütün arkadaşlar son derece neşeli. Zaten Muslera bizim moral kaynağımız. Her şeyi ile bizimle şakalaşıyoruz. Çaya onu da alıştırdım. Heralde o da bizden olmak isteyecek."

"DAVUL ZURNA ÇALMIŞLAR, TEŞEKKÜR EDİYORUM!"

"Sneijder'in menajerleri İstanbul'a geldiği an, Hollanda'daki Galatasaaraylılara da teşekkür ediyorum. Babasının evinde davul zurna çalmışlar. Burada mutlu olduğunu söyledi. İstanbul'u, Türkiye'yi, Galatasaray'ı seviyor. Dünya'da başka Sneijder yok, tek var o da bizim Sneijder. 2. devre bambaşka bir Sneijder seyredeceğiz, taraftarlar da hazır olsun."